<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
turrik
|
Předmět: Kotě Birmy Přitlapkováno: 23. 12. 2008 12:24:28 |
|
|
Dobrý den, už jsem to zkoušela jednou, ale jelikož jsem moc odpovědí nedostala, zkouším to znovu. Sháníme koťátko birmičky v barevné variantě SBI a, nebo SBI n - bez kresby. Máme ale ohromnou smůlu. Nejprve jsme měli rezervované koťátko u březí kočičky z jedné chovatelské stanice, ale po docela dlouhé době se zjistilo, že kočička březost hrála. Následně jsme se tedy domluvili s jinou chov. stanicí, kde se koťátka již narodila - v naší barvě a kočičku si rezervovali. Kočička má ale nějaké problémy a její majitelé jí nedávají moc šancí, že přežije Vánoce. Nyní už vážně nevíme, kde koťátko sehnat.Můžeme si ho odebrat až v únoru, tím pádem koťata, které jsou nyní k odběru už na nás nepočkají. Tak prosím kdyby jste někdo věděl o někom, kdo bude prodávat koťátka - klidně i bez PP, dejte nám prosím vědět - byli bychom vám moc vděční. |
|
|
Odpovědět
|
|
Luci + 4
|
|
|
Odpovědět
|
|
turrik
|
Předmět: birmička Přitlapkováno: 23. 12. 2008 18:38:56 |
|
|
JJ, děkuju, já vím, že to bude znít vybíravě, ale my právě hledáme sbarvení čokoládová s odznaky. Jinak si myslím, že už jsme web prohledali tak, že už ani nic, co by sme neviděli ohledně birmiček na webu není. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: birmička Přitlapkováno: 23. 12. 2008 22:39:15 |
|
|
turrik napsal: | JJ, děkuju, já vím, že to bude znít vybíravě, ale my právě hledáme sbarvení čokoládová s odznaky. Jinak si myslím, že už jsme web prohledali tak, že už ani nic, co by sme neviděli ohledně birmiček na webu není. |
Pokud chcete kotě konkrétního plemene navíc poměrně málo početného a ještě v určité barevné varietě tak asi budete shánět a čekat trochu déle. |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Birma Přitlapkováno: 24. 12. 2008 12:13:25 |
|
|
Odkazy na chovné stanice jsou na modrém kocouřoci a tady: http://www.sacredbirma.eu |
|
|
Odpovědět
|
|
MonaCsery
Založen: 04.08.2009 Příspěvky: 5 Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
|
Předmět: Re: birmička Přitlapkováno: 5. 8. 2009 8:48:00 |
|
|
Turrik uz mas doma Birmu? Ja mam rezervovane maciatko |
|
|
Odpovědět
|
|
turrik
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 8. 2009 19:36:10 |
|
|
Nakonec nás to dovedlo k ragdollovi a díky jejich povaze už bych neměnila:-) Takže jsem za ní moc štatná, ale birmy budu vždy také obdivovat. Tak přeji spoustu radostí s novým členem domácnosti - opravdu se stane ihned právoplatným členem, někdy i s prvořadým postavením postavením |
|
|
Odpovědět
|
|
|