<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Joja
|
Předmět: TOP 10 Přitlapkováno: 24. 8. 2005 14:51:29 |
|
|
Co takhle diskvalifikovat Ginger . Samozřejmě nemám nic proti kočičce, ale říkám si JE TO OD JEJÍHO PÁNÍKA FÉÉÉR. (Ten snad celý den jen hlasuje ) Měl by se stydět. _________________ www.felis-silesiana.wz.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 8. 2005 15:12:17 |
|
|
Hmm, taky mi to hlasování přijde nefér.
Jestli se tu ukáže páníček (panička) od Ginger, jen bych mu (jí) chtěla vzkázat, že my tady soutěžíme férově a sportovně a ne kvůli výhře, ale pro radost z našich kočiček |
|
|
Odpovědět
|
|
Joja
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 8. 2005 15:16:07 |
|
|
Moje řeč. Nejde mi o výhru, nemám v galerii ani jednu fotku, ale přijde mi to prostě nefér. Aby byla na sedmi fotkách z deseti jedna kočička a ještě s tak obrovským náskokem....... _________________ www.felis-silesiana.wz.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Ginger Přitlapkováno: 24. 8. 2005 15:17:11 |
|
|
No mně se Ginger líbila, ale po té, co se tu podvádí už mám na ni spíš aversi-všeho moc škodí,Čeho je moc, toho je příliš. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 8. 2005 15:21:59 |
|
|
Ano, Ginger je úzasná!! Několikrát jsem jí dala hlas, ale po tom, co včera během 20 minut přibylo přes 25 hlasů, jsem se rozhodla, že už ne. Myslím si, že je to zbytečné. Nechci se tu hádat ani nic podobného. Každý člověk v sobě má jistou dávku soutěživosti, ale prosím férově |
|
|
Odpovědět
|
|
CZ_Bee
|
Předmět: Nefér soutěžení.... Přitlapkováno: 25. 8. 2005 9:25:16 |
|
|
Páníčkovi Ginger zřejmě unikla ta skutečnost, že soutěž je proto, aby se vybrala ta nejhezčí fotka a ne, aby někdo vyhrál za každou cenu ....
Dala jsem hlas "co zas kde lítá?" proto, že je to podle mě opravdu nejvydařenější fotka a mimo jiné i proto, že její autorka by případnou výhru věnovala některému útulku pro kočky .... |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 10. 2005 9:16:42 |
|
|
Vážně nikomu nepřijde divné že jedna fotka má před ostatními náskok víc než 500 hlasů???????? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 10. 2005 9:23:21 |
|
|
Anonymous napsal: | Vážně nikomu nepřijde divné že jedna fotka má před ostatními náskok víc než 500 hlasů???????? |
Divné to samozřejmě každému je, a ten, kdo je trochu znalý v problematice internetu, webů, a podobně, i ví, jak to bylo "spácháno".
Nicméně, bohužel, proti lidem, kteří chtějí podvádět a kazit soutěže, není obrany, protože tací si vždycky cestu najdou ... minule Ginger, teď Elizabeth .... a příště se najde další vykuk
My ostatní si můžeme hlasovat "pro sebe", tj. pokračovat v regulérním hlasování a mít alespoň "drobnou" radost z toho, že se naše fotky opravdu líbí a že jsme počtu hlasů dosáhli bez podvádění!
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 10. 2005 8:58:45 |
|
|
Anonymous napsal: | Vážně nikomu nepřijde divné že jedna fotka má před ostatními náskok víc než 500 hlasů???????? |
Divné to rozhodně přijde, ale já osobně už nevím jak to komentovat. Co na to říct, když má někdo žaludek na to podvádět a ještě u tak nekvalitní fotky... |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 10. 2005 9:00:51 |
|
|
Divné?! Spíš je to každému jasné, prošla jsem fází vzteku, teď jsem ve fázi rezignace. |
|
|
Odpovědět
|
|
Joja
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 10. 2005 13:09:49 |
|
|
Ginger se už umoudřila a teď tu máme zase Elizabeth. (Ginger měla alespoň hezké a kvalitní fotky.) _________________ www.felis-silesiana.wz.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: ad Top ten Přitlapkováno: 14. 10. 2005 10:15:15 |
|
|
Nejsem počítačový expert, ale třeba na Adélce (kocka-info.cz) mají hlasování ošetřeno, takže jeden počítač=jeden hlas. Zřejmě by i to šlo obejít, ale pro obyč uživatele je to dostatečná zábrana. Pak by byl konec rozhořčeným výkřikům a vládě jedné kočky (i třeba dvou). Gemma
P.S.: píšu z jiného počítače |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: ad Top ten Přitlapkováno: 14. 10. 2005 10:28:16 |
|
|
Anonymous napsal: | Nejsem počítačový expert, ale třeba na Adélce (kocka-info.cz) mají hlasování ošetřeno, takže jeden počítač=jeden hlas. Zřejmě by i to šlo obejít, ale pro obyč uživatele je to dostatečná zábrana. Pak by byl konec rozhořčeným výkřikům a vládě jedné kočky (i třeba dvou). Gemma
P.S.: píšu z jiného počítače |
Teď vyjadřuji jen své domněnky, nemám to potvrzeno a ověřeno, ale dle mých zkušeností s internetem a tak podobně předpokládám, že u Ginger to bylo nejspíš podvádění v klasickém slova smyslu ... víc hlasů z jednoho PC, což se ošetřit dá ... nicméně případ Elizabeth se nejspíš v prvopočátku ošetřit nedal, dokud to tedy někdo nezkusil tímhle způsobem podvádět, protože pravděpodobně hlasování probíhalo spamem ... dotyčný rozeslal emailem přímo odkaz na "poslání hlasu", takže kdokoliv odkaz otevřel, zahlasoval a tím pádem každý hlas šel z jiného PC ....
Lidská fantazie je neuvěřitelná .... pokaždé nějaký vykuk příjde na nový způsob, jak oblafnout hlasování .....
Ostatně, co jsem četla, tak i Adélka měla svého času problémy s podvody při hlasování .... ošetření přes IP adresu je sice řešením, jenže se pak znemožní hlasovat třeba dvěma různým osobám v jedné firmě, pokud firma "posílá ven" jen jednu adresu .... to samé, pokud lidé mají doma jeden PC a chtějí zahlasovat třeba celá rodina ....
Tohle nejsou ani tak výkřiky, jako spíš zklamání nad tím, že někomu stojí za to podvádět!
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: ad Top ten Přitlapkováno: 15. 10. 2005 11:22:23 |
|
|
April napsal: | Teď vyjadřuji jen své domněnky, nemám to potvrzeno a ověřeno, ale dle mých zkušeností s internetem a tak podobně předpokládám... |
Musím potvrdit, že u Elizabeth to byl spam toho druhu, jak popisuje April - je to zase už ošetřeno, není to už tak snadné, ale na internetu je třeba počítat asi vždycky s tím, že někdo se bude snažit najít cestičku, jak všechny zábrany obejít - znám třeba člověka, co má k dispozici stovky IP adres a už to i myslím využil.
NEJ fotka je pokus o vrácení foto soutěží na Modrého kocouře, technicky jsou obrany proti všelijakým podvodům vždy o krok za koumáky, kteří zoufale potřebují vyhrát. Myslím, že i vzhledem k počtu fotek, který je v posledních týdnech ohromný (je to tím, že skončily prázdniny, nebo NEJ fotkou?), je potřeba uvažovat o další změně pravidel. Protože nechci měnit nic v běžící soutěži, pro současné fotky platí a bude platit to, za jakých podmínek sem byly vloženy. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
|