<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PAVITA
|
Předmět: NEVITE CO BY TO MOHLO BYT??? Přitlapkováno: 16. 6. 2009 11:02:05 |
|
|
Ahoj vsem,
v patek jsem hladila emmicku pod bradickou jak je zvykla.Ale najednou jsem nahmatala jako zaschly kousek jidla tak jsem to chtela sloupnout,ale v tu chvili cicina hroozne zamnoukala ,kdyz jsem se ji na to chtela podivat tak mnoukala -nevim co to je ,visi ji tam jako cerny kousek neceho nevim jestli to nemuze byt stroupek nebo kuze???
diky za rady
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 6. 2009 11:14:23 |
|
|
AHOJ april, dekuji za rychlou odpoved, no mohlo by to byt ono, kdyz me prijde , ze ji tam jako visi takovy kousek, ze to neni jako boulicka nebo tecky...nevim ,jestli ji to tam nechat nebo to nejak ztrhnout?
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 6. 2009 11:43:52 |
|
|
Pokud kočička mňauká, když se jí toho dotknete, tak jí to asi bolí a asi se o nečistotu nejedná. Já bych jí na to radši moc nesahala a nic netrhala a počkala pár dní, jak se to bude dál projevovat a když jí to bude bolet pořád, šla bych raději k vetovi. A má to kolem toho kousku nějak zarudlé? Nemůže to být třeba klíště? |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 6. 2009 18:35:07 |
|
|
To nic není, jen akné. U nás to měly dvě kočky. Omývali jsme to heřmánkem a drbali kartáčkem na zuby. Kočky držely, nebolelo je to. už je ale pokoj. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 6. 2009 6:59:28 |
|
|
Ahojky,
kliste by to byt nemela, za prve je jen v byte, i kdyz bych ho mohla prinest treba na obleceni,ale kliste to neni, nastesti zarudle any vylysale to okolo nema,ale u akne se psalo ,ze jsou to cerne tecky,ale tohle je vetsi,urcite nic trhat nebudu a par dni pockam, treba to samo odpadne, jinak drbani kartackem nepripada v uvahu to by me asi zakousla
kocicka papa , hraje si , mazli se, tak myslim, ze to neni nic vazneho,ale pokud by to do tydne nezmizelo zajedu k vetovi
dekuji mockrat za rady
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 6. 2009 10:32:21 |
|
|
PAVITA napsal: | Ahojky,
kliste by to byt nemela, za prve je jen v byte, i kdyz bych ho mohla prinest treba na obleceni,ale kliste to neni, nastesti zarudle any vylysale to okolo nema,ale u akne se psalo ,ze jsou to cerne tecky,ale tohle je vetsi,urcite nic trhat nebudu a par dni pockam, treba to samo odpadne, jinak drbani kartackem nepripada v uvahu to by me asi zakousla
kocicka papa , hraje si , mazli se, tak myslim, ze to neni nic vazneho,ale pokud by to do tydne nezmizelo zajedu k vetovi
dekuji mockrat za rady
pavla |
Naše kočiny taky tohle mívají, někdy je to jakoby větší černá hrudka. Původně jsem si myslela, že je to akné, ale kůže pod tím není zarudlá, spíš to přičítám tomu, že u kočin, které baští převážně granule, tohle vzniká nejspíš ze slin a drobků granulí a přilepí se to na srst na bradě. Moje kočina, která granuli nevezme do tlamky, s tímhle problémy nemá, u ostatních se to objevuje. Takže je občas kontroluju, když přijdu na to, že tam zase mají "humus", vezmu buď navlhčený papírový kapesníček a drhnu (některé protestují) a nebo trochu měsíčkové masti nebo si prst navlhčím olejem (zejména olivový mají rádi ), tuk to pěkně rozpustí, špína se uvolní a pak to ještě doladím čistým papírovým kapesníčkem. Někdy přes protesty vydrolím i jen tak nasucho. Není to nic dramatického. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 6. 2009 11:03:54 |
|
|
Pani Aleno, jak to popisujete, to by mohlo byt ono, presne tak cerna hrudka pod bradickou, ja se to prave bojim utrhnout, dneska zkusim ten olivovy olej a ocistit ji to. Emmicka papa z 90% granule...
mockrat dekuji za radu
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 6. 2009 7:11:33 |
|
|
Ahojky, tak nakonec mela pravdu pani ALENA C., protoze jsem vcera prisla domu a kocicka na bradicce nic nemela, myslim tedy, ze to opravdu byla nejaka ta spinka
dekuji vsem za rady a informace
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
|