| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| Nemi 

| 

| Předmět: Plíseň a chlamydie - očkování 
  Přitlapkováno: 12. 5. 2009 13:28:40 |   |  
				| 
 |  
				| Dobrý den, zajímalo by mě, jestli necháváte své chovné kočenky očkovat proti těmto nemocem (plíseň a chlamydie) a jaká je asi orientační cena těchto očkování? O těchto nemocech jsem si už něco přečetla, ale nikde jsem nenarazila na informaci, jestli má očkování nějaké vedlejší účinky, třeba jako u vztekliny vznik sarkomu.
 Děkuji.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Alamka 

| 

| Předmět: Re: Plíseň a chlamydie - očkování 
  Přitlapkováno: 16. 5. 2009 18:23:38 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Nemi napsal: |  	  | Dobrý den, zajímalo by mě, jestli necháváte své chovné kočenky očkovat proti těmto nemocem (plíseň a chlamydie) a jaká je asi orientační cena těchto očkování? O těchto nemocech jsem si už něco přečetla, ale nikde jsem nenarazila na informaci, jestli má očkování nějaké vedlejší účinky, třeba jako u vztekliny vznik sarkomu.
 Děkuji.
 | 

Nemám chovného kocoura, ale mazlíka a tohle jsem neočkovali. Ale ptala jsem se vetky na ten povakcinační sarkom, říkala mi, že je to tak 1:10000, že to nastane.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Zuzkanka 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 19. 6. 2009 2:31:09 |   |  
				| 
 |  
				| naše kočky jsou vakcinovány zakladni trojkombinaci, vcetne chlamydii a luekozy. Briketka ma i vakcinaci proti plisni. Biofel Mplus stoji tak 150Kc +-. Základní trojkombinace stoji okolo 200Kc, s chlamydiema okolo 300Kč a za naočkovaní i leukozy jsem platila nejakych 600Kc za komplet. Zalezi na veterinari, kolik si nauctuje za vakcinaci. Nekteri si uctuji za naockovani 60-120Kc. |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Jizi 

| 

| Předmět: Plíseň 
  Přitlapkováno: 19. 11. 2009 14:22:10 |   |  
				| 
 |  
				| Nechci se mi zbytečně zakládat nové vlákno, které by se týkalo plísně obecně, nikoli jen očkování - doufám, že to nevadí: 
 už jsem psala ve vícero jiných diskusí - od pondělka máme doma kotě z útulku, společnici ke kocourkovi. Kočička si s sebou přivezla mimo jiné i svrab v ouškách a plíseň nad pravým očičkem - v útulku nás vybavili Surolanem na svrab (dvakrát denně kapat po dvou kapkách do každého ušiska) a Fungicidinem na plíseň (dvakrát denně postižené místo mazat). Máte někdo s touhle mastičkou zkušenost? Pomohla? Jak vypadá dobře se léčící plíseň? Kotě už na postiženém místě nemá malinké stroupky jako v pondělí večer, místo není ani zarudlé, má barvu normální kůže - je to pokrok v léčbě nebo takhle plíseň vypadá? V úterý se máme přijet ukázat, prý dostaneme Stronghold... Pokud je ale léčba účinná, má cenu zatěžovat organismus dalšími léky? Dá se plíseň poznat v začátcích? Kdyby ji chytil kocourek, dá se zavčasu začít léčit nebo bychom museli počkat, až mu taky nějaké místo na těle vylysá?

|     | Odpovědět | 

|  | 

| terra 

| 

| Předmět: plisen 
  Přitlapkováno: 17. 12. 2009 15:40:08 |   |  
				| 
 |  
				| objevila se nova metoda, jak na plisen = "chytra houba" viz. http://www.pythium.eu/cs/chytra-houba-ekosin/ moc se mi to libilo, protoze nejde o chemii, ale priroda si poradi sama, kdyz ji trosku pomuzeme a ani cenove to nezvychazi nejak strasne. Zkuste a poreferujte.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |