chlamydie
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ivi.ik
|
Předmět: chlamydie Přitlapkováno: 29. 6. 2009 19:39:46 |
|
|
dobrý den..budu si brát z jednoho depozita malou čičulku a dnes jsem se dozvěděla,že chytla od maminky,která jí ještě kojí..chlamydie,paní říkala,že to má v levém očíčku a lečí jí to atb,chtěla bych se zeptat,dá se to normálně vyléčit,nebo je možné,že se to bude vracet a bude potom lepší,dát proti tomu Mášenku očkovat,je ještě malinká,ted jí je necelých 8 týdnů..a prosím,je to nějak více nakažlivé,mám doma už 15 týdenní briťulku,která se musí trochu hlídat,aby nic nechytla,měla problém s ledvinami...moc díky za odpovědi... _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
ivi.ik
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 6. 2009 6:42:52 |
|
|
moc díky April _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 6. 2009 9:49:40 |
|
|
Taky mě chlamydie zajímají pač přemýšlím o kamarádovi pro Bandíka a až při léčbě plísně jsem si řekla, že kotě z útulku už nikdy, asi to bude nějaký rošťák z depozita(teda pokud ukecám přítele) Vlákno o chmam. jsem přečetla, léčba je asi dost obtížná. Může se kočičí cham. nakazit člověk nebo pes? Nevíte někdo. Z předchozího vlákna mám pocit, že jo. |
|
|
Odpovědět
|
|
|