<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ivka
|
Předmět: Krmivo APPLAWS Přitlapkováno: 31. 7. 2009 5:51:54 |
|
|
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s tímto krmivem? Uvažuji o jeho objednání na zooplus.de, zdá se že bude kvalitní, ale není nad osobní zkušenosti:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2009 9:41:37 |
|
|
U nás všechny druhy měly veliký úspěch. Jen je škoda, že se nedá sehnat i jinde. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivka
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2009 10:15:42 |
|
|
všimla jsme si že máte taky nahatou kočičku jak ta snáší tohle krmivo? Mám doma dva sphynxí kluky a chtěla bych pro ně to nej:-)) jako všichni tady..... |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2009 11:03:18 |
|
|
Když nechce naše Camča Applaws, jsem si jistá, že má dost a že nemá hlad. Byla první z našich koček, která je začala s chutí jíst. |
|
|
Odpovědět
|
|
mehid
|
|
|
Odpovědět
|
|
Ivka
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2009 17:03:23 |
|
|
Koukám, že i cena je lepší než na zooplusu, do česka je to poštou při nákupu nad 30 eur zdarma? |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2009 17:18:19 |
|
|
Ivka napsal: | Koukám, že i cena je lepší než na zooplusu, do česka je to poštou při nákupu nad 30 eur zdarma? |
Tak to jsem si nějak nevšimla-že i do Čech. Já viděla za dopravu k nám závratné sumy, 10kg balík cca 22 euro-to bych musela trkat! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Iva Goli Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2009 18:24:36 |
|
|
U nás Applaws chutí, aj konzervičky sú celkom OK. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivka
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2009 18:27:44 |
|
|
no jo máte pravdu, jsem slepá:-(( tak to se bohužel díky poštovnému vyplatí opravdu jen ten zooplus. Tatjano jaké máte prosím zkušenosti s applaws? Je opravdu tak kvalitní? Díky Iva |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 8. 2009 20:34:32 |
|
|
Ivka napsal: | no jo máte pravdu, jsem slepá:-(( tak to se bohužel díky poštovnému vyplatí opravdu jen ten zooplus. Tatjano jaké máte prosím zkušenosti s applaws? Je opravdu tak kvalitní? Díky Iva |
Nemám. Ale vím, že většinou co jsem kočenkám jako kvalitní vybrala já-nová Acana, Orijen, Leonardo, Gaubi-ony na to měly jiný názor. Sice to nakonec snědly, ale žádné velké nadšení se nekonalo. Nejhůř dopadlo Gaubi a Orijen. Teď mají Purinu Cat Show Senzibile a můžou se užrat. Všichni do jednoho. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Aplaws Přitlapkováno: 4. 8. 2009 14:15:35 |
|
|
Aplaws kupuji konzervy a ty jsou opravdu kvalitní, ale stejně tak je i porta 21 a přijde levněji. Suché jsem raději nezkoušela - neb k výčtu Tatiany přidám ještě Arden Grange - a pak se pokorně vrátím k RC a Hillsu, byť těm malým potforám teda ten Arden Grange do RC přimíchám a ony to takto sežerou, samotné ani ťuk. Prostě zdravé krmivo je z jejich pohledu fuj. Ostatně já si dám taky raději chleba s kachním sádlem než sýr tofu _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivka
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 8. 2009 14:20:05 |
|
|
no jo to máte pravdu:-)) naštěstí u nás kocourci zatím žerou vše co dostanou, konzervičky od aplawsu jsou super ty už máme vyzkoušené:-) tuňák vypadá lépe než náš lidský, potvůrky se mají líp než mi. Takže asi zkusím jedno balení a uvidíme jak na tom budeme:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 8. 2009 13:21:33 |
|
|
Taky jsem teď na zkoušku objednal nějaké applaws konzervičky na zoohit.cz a něco dalšího. Ale objednal jsem již před 10 dny a když se dnes přihlásím, tak je tam stále napsáno "zpracovává se". Je to moje první objednávka v tomto obchodě, tak by mě zajímaly cizí zkušenosti ohledně dodací doby, protože už mi to začíná připadat dlouho. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivka
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 8. 2009 13:38:36 |
|
|
Já jsem si objednala včera na zooplus.de vzorek granulek applaws tak uvidíme jaké budou. Včera jsem udělala objednávku a včera zboží i odešlo. Je to třetí objednávka na zooplusu a vše bez proběhlo vždycky bez problému do 4 dnů jsem měla vše doma. U zoohitu jsem objednávala jednou a taky bez problémů dodání stejné 4-5 dnů protože zboží zasílají také z Německa. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
Catca
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 8. 2009 9:25:15 |
|
|
Applaws je podle složení naprosto bezkonkurenční. POkud to kočka chce, určitě doporučuji. Když ne (však víme, jak jsou, potovůrky, vybíravé), tak co se dá dělat. Já jsem opustila do té doby pro mne a naštěstí i Barušku bezkonkurenční Orijen a přešla na Applaws. I konzervy jsou skvělé, čisté maso. Tak je střídám s přemraženým hovězím. Navíc jak je tohle krmivo vydatné, co se týká živin (80% masa a žádné obiloviny, jenom bramobry a ty tam musí bý, jinak by to nedrželo pohromadě) a tak je ho třeba méně, čili vlastně vychází levněji. Taky upozorňuji na brusinkový extrakt - skvělý na ledviny. |
|
|
Odpovědět
|
|
lucbic
|
Předmět: granulky Applaws Přitlapkováno: 13. 12. 2009 10:38:14 |
|
|
Včera jsem na výstavě v Praze zakoupila granulky Applaws, dva druhy pro dospělé. Kočky mám hrozně mlsné závislé na RC a občas tedy svolí k k Hills NB (i když mi přijde, jestli nezměnili recepturu...zdály se mi dřív lepší). Nu, ale nedalo mi to a nasypala jsem zkušební misku Applawsek a .... do rána byla prázdná byť vedle měly své oblíbené RC. Složení mají zajímavé, žádná pšenice a kukuřice a překvapivě těm dvěma rozmazlencům chutnala. Jinak i konzervičky můžu doporučit, velmi chutnají, objednávala jsem u zoohit. Dobrá zpráva je, že už by měly být k dostání v čr. Včera na výstavě byl i stánek s komplet sortimentem. Vyžádala jsem si kontakty: v Praze k dostání v Shop4pet, Slavíkova 1, Praha a a vizitce je další kontakt: výhradní dovozce Slavomíra Balcar, sbm@seznam.cz , 608830100 . Jo a navíc ceny .. na výstavě byly applaws levnější než na zoohitu - konzervy i granule. |
|
|
Odpovědět
|
|
Maki
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 12. 2009 12:57:00 |
|
|
Ze složení jsem byla nadšena také, prvních pár mističek mi kočenky vyluxovaly s nadšením, ale teď už to považují za téměř jedovaté, mizí to ani ne třetinovým tempem ve srovnání s Royal a Hills .... Tak jen doufám, že pytel zkrmíme dřív, než budou po expiraci. Ach jo, člověk se snaží vybrat to nej, ale ty potvory mají stejně svou hlavu. |
|
|
Odpovědět
|
|
hrubka
|
Předmět: krmení Přitlapkováno: 21. 11. 2010 14:05:00 |
|
|
Já granulky koupila taky, přidávala je postupně k brit care, ale tři kočenky ze čtyř měly stále hodně řídkou stolici a smrádek no hrůůůza
Tak jsme se vrátili k brit care a je vše v pohodě |
|
|
Odpovědět
|
|
Jinglle
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2011 11:35:29 |
|
|
My krmíme granulemi Applaws a Leonardo, kočkám chutnají a dobře po nich prospívají. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana R.
|
Předmět: Krmení Aplaws Přitlapkováno: 18. 3. 2011 9:49:38 |
|
|
Kdo je z Prahy, tak krmení Aplaws (konzervy, kapsičky i granulky) mívají v Podolí. Stanice Podolská vodárna, pár kroků zpátky směrem k porodnici. Je tam veterina společně s prodejnou a pokud něco potřebuji, jezdím tam. Pokud zrovna nemají, objednají _________________ Jana R. |
|
|
Odpovědět
|
|
|