<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
pazik
|
Předmět: Shop.petfun.de Přitlapkováno: 7. 10. 2009 12:08:32 |
|
|
Zdravím kočkomilce, nemáte někdo zkušenost s tímto e-shopem? www.shop.petfun.de .
Za každou zprávičku děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Pet Fun Přitlapkováno: 7. 11. 2009 20:37:05 |
|
|
Bohužel nemám, také jsem se k nim dívala, na zooplus mají jejich stromy dráž, jenže zase asi za 4,90 euro Vám je nepošlou, pokud pošlou do ČR vůbec, chce to se jich zeptat. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: cena Přitlapkováno: 7. 11. 2009 20:41:17 |
|
|
Aha - tak jsem koukla hlouběji - do Česka poštovné 70!!! euro. Takže je lépe ho koupit na zooplusu a ušetříte. Měly by být kvalitní a stabilní s 12 cm silnými sloupky, tedy stejně, jako dělají Poláci, co jezdí po výstavách - já už jsem se konečně rozhoupala a místo neustálého vyhazování, shánění a výměny roztrhaných sloupků jsem si objednala dle vlastního nákresu u Poláků škrábadlo na míru a holky budou mít Vánoce. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: cena Přitlapkováno: 7. 11. 2009 22:33:21 |
|
|
ZdenkaP napsal: | Aha - tak jsem koukla hlouběji - do Česka poštovné 70!!! euro. Takže je lépe ho koupit na zooplusu a ušetříte. Měly by být kvalitní a stabilní s 12 cm silnými sloupky, tedy stejně, jako dělají Poláci, co jezdí po výstavách - já už jsem se konečně rozhoupala a místo neustálého vyhazování, shánění a výměny roztrhaných sloupků jsem si objednala dle vlastního nákresu u Poláků škrábadlo na míru a holky budou mít Vánoce. |
Na každé výstavě, kde jsou Poláci s těmi svými škrábadly, slintám........strašně se mi líbí a taky si ho chci pořídit-jen musím nejdřív prodat pianino, na jehož místě má to nové odpočívadlo stát.......Jsou sice o něco dražší, ale ta kvalita a provedení-to mě dostalo. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: polská škrabadla Přitlapkováno: 8. 11. 2009 13:33:38 |
|
|
Izy fakt?? Tak to bych měla zkusit!!! Právě je výhoda, že nemusím nic z mého malého bytu likvidovat, staré škrabadlo poslouží dílem na balkon, zbytkem pro útulkové kočenky, kam vždy ta použitá vozím - a proto jsem si objednala na míru a vybrala díly, o kterých vím, že je budou používat. Moje kočky zásadně nechtějí žádné boudičky a ani ty provisy, zato mají rády kolem sebe "rantl", takže jsme jim objednala 2x kruhový velký pelíšek s rantlem a jednou "hamak", jak píší, prostě polstrovaný pelíšek, objednala jsem to z manšestru, který vydrží víc, jak plyš a ty jejich sloupky nejen že jsou tuším dokonce 14 cm silné, ale hlavně (na rozdíl od škrabadel prokocky.cz) mají také podstatně silnější sisal! Není mi nic platný silný sloupek se sisalem jak provázek, který protrhnou stejně rychle, jako u obyčejných škrabadel, to už si tedy raději připlatím. Vyzvednu si ho v Olomouci, ani nechtěli zálohu. A vypadají pěkně, takže v pokoji budou docela ozdobou. No a já se na Vánoce uskrovním, však o mě nejde _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
|
|
Odpovědět
|
|
|