<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Anessska
|
Předmět: Záhada Přitlapkováno: 8. 2. 2017 17:58:43 |
|
|
Dobré odpoledne všem, máme doma takovou malou záhadu, ohledně stravování našich dvou kocourků. 1. kocour, se k jídlu skoro nemá, jen si tak uždibuje, jako kdyby jedl dezert a přitom je to jeho jediné jídlo, protože granulemi úplně pohrdá. 2. kocour vždycky žere jako život, ale i tak je skoro o kilo lehčí a navíc je to takový ten mazel, který se toho moc nenaběhá. Ten první je sice stejný mazel, ale když si s nima hraji, třeba s laserem, tak je to takový ten agresivnější, rychleji běhá, má lepší postřeh, prostě mi přijde že je aktivnější takže to nechápu, aby moc neztloustl se zatím nebojím, kastrát není a navíc je venkovní, takže je to prostě jen taková zajímavá historka Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti, nenapadá vás proč? Napadlo mně, že 1. kocour je zrzoun, tak jestli to s tím nějak nesouvisí |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 2. 2017 9:15:01 |
|
|
Farbou kocúra to určite nie je. Skôr by som rozmýšľala nad tým, či nemá ten chudší a žravejší nejaké tráviace problémy.
Ak sú to vonkajší kocúri, je možné, že sa dosýtia aj inak, ako len doma.
Navyše, nekastrovaní kocúri bývajú chudší, keďže majú iné záujmy, keď sú mačky v ruji |
|
|
Odpovědět
|
|
Anessska
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 2. 2017 21:42:32 |
|
|
To já mám tu zkušenost, že zrzouni jsou takoví ti rváči a tuláci. Doma jsme to vyhodnotili tak, že se nejspíš chodí někam přiživovat, nebo loví. On je i tak trochu ,,vyspělejší" než brácha, že už tak trochu zmohutněl Možná to je i typem postavy, ten druhý je typem postavy spíš domácí kočička, než venkovní kocour. |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 2. 2017 7:19:57 |
|
|
Tak ono čo mačka - to jedinec. Ani my nie sme všetci rovnakí.
Vo všeobecnosti platí, že červené mačky sú omnoho temperamentnejšie, rovnako tak želvičky.
Ale rovnako na to, že jeho organizmus neprosperuje možno celkom OK môže byť aj v tom, že nemá v poriadku trávenie a využívanie energie z jedla. |
|
|
Odpovědět
|
|
|