Hnisající škrábanec
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Magdalena2112
|
Předmět: Hnisající škrábanec Přitlapkováno: 27. 3. 2018 18:31:55 |
|
|
Zdravim,
Snad mi poradi nekdo.
Vsimla jsem si dnes ze je kocour trochu citlivejsi na usi, jelikoz s nima miva pravidelne problemy se zanety, preventivne ouska cistime cisticem, proto jsem dopo nakapala
Navecer jsem ale koukla na ousko a mel zvensi uz skrabance ktere zacaly hnisat a zapachat.
Hned jsem se snazila vycistit dezinfekci, klasickym Jodisolem
A proto se ptam, bude stacit cistit dezinfekci pravidelně nebo musime letet na veterinu?
Mate nekdo zkušenost?
Diky za odpoved |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 3. 2018 14:56:02 |
|
|
Já jsem asi velmi konzervativní, ale asi bych k veterináři zašel zjistit, co je příčina, proč si uši škrábe. Řešit škrábance je řešení jen následků.
Držím palce, ať je to OK. Dejte kdyžtak vědět. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Magdalena2112
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 3. 2018 22:06:37 |
|
|
Prave jak jsem psala vyse, vime pricinu, kocourek trpi stale na zanety v ouskach ( posledni pred 3 tydny a v poradku vylecen) je po vylecenem usnim svrabu uz rok zpet.
Pro prevenci doporuceno od veterinarky jednou za 3 tydny cistic ouska danym cisticem nebo jakmile zpozoruji nejake skrabani.
Nakonec dnes cely den uz bez skrabani, po vcerejsim vydezinfikovani se ranky pomalu zaceluji a uz bez hnisu a zapachu. Dokonce uz se da u ousek pohladit a necuka jako vcera. Takze jsem prichystana ale snad cesta na veterinu nebude uz nutna, kocour spatne tyto cesty snasi |
|
|
Odpovědět
|
|
|