Kočičí chutě
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
katty
|
Předmět: Kočičí chutě Přitlapkováno: 22. 9. 2008 17:31:22 |
|
|
Ahoj, tak jak to čtu tak ty moje potvůrky jsou normální. Hmyz a nejlépe pavouk je pro ně delikatesa. Ovoce ani zeleninu by do pusy nedaly, ale koláč, brambůrky a kousek čokolády, tak to se můžou přetrhnout. Manžel si koupil donut a doma ho položil na kuchyňskou linku. Po půl hodině začal hartusit na syna, že mu ho snědl. Syn to nebyl Našel malý ohlodaný kousíček pod stolem. Kocour je už trochu větší mlsoun a ten zas jedině sýrovou pastu v tubě od gimbornu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Veverka
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 9. 2008 17:45:46 |
|
|
Je pravda, zapomněla bych na hmyz všeho druhu, hlavně velký mouchy - mňamka i hračka, dokonce ho bodla jednou i vosa do tlamičky...naštěstí si to pamatuje a baští jen ty mouchy )) |
|
|
Odpovědět
|
|
katty
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 9. 2008 18:52:41 |
|
|
Jednou jsem pozorovala kocoura jak loví mouchu. Bylo to takové nemotorné. Nějak se s tím moc mazal. Kočka se už na to nemohla dívat a naběhla na mouchu. Jeden výskok, jedno plácnutí a moucha byla na zemi. Kocour jen tupě zíral |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 9. 2008 18:54:24 |
|
|
U nás je to naopak Rubka mouchu sleduje, Maxíš příjde, majzne a mouchu sežere a Rubka jí ještě pět minut na to hledá _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
lentilka
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 9. 2008 13:48:03 |
|
|
Jé, to je vtipný Stejně jsou ty naše kočičky takový hloooupoučký |
|
|
Odpovědět
|
|
adinah
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 12. 2008 14:26:45 |
|
|
Z domova si pamatuju, že naši kocouři dělali všechno možné i nemožné, aby dostali kus syrového masa...dokonce byli ochotní i obětovat tlapku, jak natahovali tlapku na linku s úmyslem kus masa si sundat, když nebyla panička dost rychlá. Současný kocour rodičů se dokonce i proslavil u sousedů, když se jim vkrad do kuchyně a odkráčel s kilovým kusem masa, který měl původně skončit jako nedělní oběd:-)
Moje rozmazlené zvíře nad syrovým masem ohrne pyskem. Raději si dá vařená jatýrka nebo kuřecí křídla - obojí nejlépe vařené s bylinkou (v létě čerstvou ze zahrádky, v zimě se spokojí se sušenou). A pak miluje zde již mnohokrát zmiňované Shiny cats. Gourmet kapsičku jsem zkusila párkrát. Sežrala je celkem ochotně, ovšem po posledním pokusu jsem po návratu z práce našla pozvracený byt (a evidentně to bylo kapsičkou). Takže Gourmet Perle už víc ne. |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2