<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 1. 2012 17:38:02 |
|
|
Citinka napsal: |
Moc děkuji za info. Zatím mi nepřipadá, že by se s ní cokoli dělo.Snad bych počátek říje poznala, ale asi je lépe následkům předejít. |
Poznáte, jakmile říje začne, ale kocour pozná říji ještě dříve.
Postup, který popsala Alena V. je v tomhle případě nejrozumnější. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kočičí máma
|
Předmět: kastrace Přitlapkováno: 12. 2. 2012 19:15:53 |
|
|
Vykastrovat! Vykastrovat! Hlavně aby to bylo pro lidi pohodlné. Kočky nám přece patří, tak co... Eunuši v harémech taky přišli o koule, aby neoplodnili harémové obyvatelky. No ale fuj, že? |
|
|
Odpovědět
|
|
EvaNo
|
Předmět: Re: kastrace Přitlapkováno: 12. 2. 2012 20:37:23 |
|
|
Kočičí máma napsal: | Vykastrovat! Vykastrovat! Hlavně aby to bylo pro lidi pohodlné. Kočky nám přece patří, tak co... Eunuši v harémech taky přišli o koule, aby neoplodnili harémové obyvatelky. No ale fuj, že? |
Haló, haló, proč je koček málo? A tak štěkám jako hrom, ať je koček milion! |
|
|
Odpovědět
|
|
Luci + 4
|
Předmět: Re: kastrace Přitlapkováno: 12. 2. 2012 20:44:17 |
|
|
EvaNo napsal: | Kočičí máma napsal: | Vykastrovat! Vykastrovat! Hlavně aby to bylo pro lidi pohodlné. Kočky nám přece patří, tak co... Eunuši v harémech taky přišli o koule, aby neoplodnili harémové obyvatelky. No ale fuj, že? |
Haló, haló, proč je koček málo? A tak štěkám jako hrom, ať je koček milion! |
A ať kocouři se nesplněnou touhou trápí,
co si budem vykládat, jsou to sexuchtiví chlapi.
A ať kvůli toulkám ke své touze
nežijí nijak pokojně a dlouze
na cestě ke kočce a ke štěstí
skončí pod koly aut v bolesti. _________________ Někdo má kočky na střeše, někdo v kleci, někdo na kšeft, někdo ve voliéře, někdo na exhibici... Naštěstí je pořád dost těch, kteří mají kočky v srdci. |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraPanova
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 10. 2014 10:12:53 |
|
|
Njn, chlapi _________________ Tak palácoví eunuši ve staré Číně měli na rozdíl od kocourů alespoň ztrátu vykompenzovánu osobní mocí a někteří patřili k nejbohatším mužům země. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kas
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 11. 2015 17:04:55 |
|
|
Ahoj všichni, jsem tu nová a nestačím se, místy, divit .., viz "Kočičí máma". Za měsíc jedu pro maina, který prodělal "časnou kastraci" ve 12 týdnu. Nikdy jsem zvířáka po tato brzké kastraci neměla, tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo z vás ano a zda to mělo vliv na růst..písemné zdroje se poměrně různí.. |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 11. 2015 18:25:06 |
|
|
Kas napsal: | Ahoj všichni, jsem tu nová a nestačím se, místy, divit :-).., viz "Kočičí máma". Za měsíc jedu pro maina, který prodělal "časnou kastraci" ve 12 týdnu. Nikdy jsem zvířáka po tato brzké kastraci neměla, tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo z vás ano a zda to mělo vliv na růst..písemné zdroje se poměrně různí.. |
Dobrý den, co člověk, to názor.
Bavili jsme se o tom na škrabadle a třeba vám pomůže zkopírovaná konverzace:
"Slávku, dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jako odborníka na Mainky.o)), slečna píše do diskuze, že si za měsíc jede a ptá se ohledně kastrace. Jestli brzká nemá vliv na jejich vývoj.
S kastrací je těžko radit.Ani odborníci nejsou za jedno kdy.Kočičku máme brzo a kocoura v roce a není žádného rozdílu.Za mne kočičku dříve,je to větší zásah,lépe se hojí atd...
Slávku, já tomu rozumím...Jen, Mainky mi přijdou takový majestátní a fakt ten kocour mi přijde, že jako se "tvoří" i vzhledově tak nějak pozdě a tak nevím ani neznám, jestli jsou na to nějaký studie, jestli ta kastrace na to může mít nějaký vliv...
Kocoura jsem nechal až do roka....."
Mainky tu vlastní Slávek Svoboda, Lenka Macháčková,xlienka.
Třeba jim zkuste napsat SZ.
Nebo tady je dotaz ve veterinární poradně:http://www.modrykocour.cz/rady/veterinarni-poradna/nazor-na-kastraci-kocourka
M. |
|
|
Odpovědět
|
|
palkovic
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2016 7:49:12 |
|
|
tatiana napsal: | To bude v pořádku. Kocouři se z kastrace seberou druhý, třetí den. U kočky je to horší, tak týden, deset dní. |
Naše kočka byla druhý den po kastraci O.K. Nechali sme ji dělat laparoskopicky aby tolik netrpěla, 1 steh a to bylo všechno. Sice je to dražší, ale dobře jsme udélali, pŕed kastraci jsem nemohl spávat, teď jsme spokojeni a podle chování kočky ona asi taky |
|
|
Odpovědět
|
|
palkovic
|
Předmět: Re: kastrace Přitlapkováno: 29. 1. 2016 7:52:03 |
|
|
Kočičí máma napsal: | Vykastrovat! Vykastrovat! Hlavně aby to bylo pro lidi pohodlné. Kočky nám přece patří, tak co... Eunuši v harémech taky přišli o koule, aby neoplodnili harémové obyvatelky. No ale fuj, že? |
Co jsme se nabrečeli, když nám nekatrovaný kocour zmizel...., snad se někde toulá hladový a špinavý, doufám, že ho nepřejelo auto anebo neodstřelili myslivci co číhají na toulavé kočky.. |
|
|
Odpovědět
|
|
Edison50
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2016 19:42:14 |
|
|
palkovic napsal: | tatiana napsal: | To bude v pořádku. Kocouři se z kastrace seberou druhý, třetí den. U kočky je to horší, tak týden, deset dní. |
Naše kočka byla druhý den po kastraci O.K. Nechali sme ji dělat laparoskopicky aby tolik netrpěla, 1 steh a to bylo všechno. Sice je to dražší, ale dobře jsme udélali, pŕed kastraci jsem nemohl spávat, teď jsme spokojeni a podle chování kočky ona asi taky |
Dobrý den,
kolik to laparoskopicky stálo?
Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
|