<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 3. 2012 15:28:04 |
|
|
Já osobně bych při takových problémech sázela na syrové maso+vitamínové a minerální doplňky. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 3. 2012 16:00:35 |
|
|
tatiana napsal: | Já osobně bych při takových problémech sázela na syrové maso+vitamínové a minerální doplňky. |
já nad tím pořád uvažuju, jen se bojím, abych mu nedávala málo/moc nebo nějak špatně ty vitamínové a minerální doplňky a taky máme takovou minilednici s pidi mrazáčkem, kam se skoro vůbec nic nevejde...
a hlavně on chodí do mističek granulky tak jen uzobávat celý den, aby mu tam pak neležo takhle maso a nezkazilo se...tak pořád váhám _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 3. 2012 10:57:23 |
|
|
tak zítra večer jedeme k vetovi hribovi...držte palce...
snad s tou alergií něco vymyslíme _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 3. 2012 20:21:13 |
|
|
právě jsem se vrátila od veterináře pana hriba...je zlatej. konečně mám pocit, že merlinův problém má zájem někdo řešit...sice to má ztížené tím,že je merlin na kortikoidech a tak nemůže v tuto chvíli ani vzít krev a udělat nějaký základní obraz, aby vyloučil nebo potvrdil aspoň něco...
byla jsem tam hodinu... do pondělí mám snížit dávku dithiadenu a od pondělí ho vysadit, tak bude brát pouze prednison, tak ho necháme cca 5 dní a pak mu mám zavolat, podle toho, jak merlinkovi bude, bude reagovat...
merlinka poňuchňal...prý takovýho bílýho přesně chtěl taky _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 3. 2012 10:16:46 |
|
|
druhá návštěva u pana veterináře...snižujeme dávkování prednisonu na čtvrt prášku obden (dithiaden snížen dávkování a následně vysazen), dostal mastičku do oušek na cca 5dní,protože ty si drbe nejvíc....puchýřky se zatím neobjevily a já doufám, že neobjeví
v pátek budem zase konzultovat,co dál... _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 4. 2012 16:41:56 |
|
|
[třetí návštěva - místo prednisonu mám dávat medrol obden a za 4 dny zase zavolat...
merlinek nemá žádné projevy alergie (pychýřky), jen si stále drbe za ušima... _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 6. 2012 18:36:41 |
|
|
jsme na medrolu...1x za 3-4dny...bez projevů alergie _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 6. 2012 5:53:18 |
|
|
BáraP napsal: | jsme na medrolu...1x za 3-4dny...bez projevů alergie |
Je bezva, že příznaky alergie vymizely. Sice za cenu občasného podávání léků, ale ono se prostě nic jiného zjevně dělat nedá. Je dobře, že to má nějaký výsledek!
Tak přeju, ať to vydrží!!! _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 3. 2013 9:07:56 |
|
|
April napsal: | BáraP napsal: | jsme na medrolu...1x za 3-4dny...bez projevů alergie |
Je bezva, že příznaky alergie vymizely. Sice za cenu občasného podávání léků, ale ono se prostě nic jiného zjevně dělat nedá. Je dobře, že to má nějaký výsledek!
Tak přeju, ať to vydrží!!! |
tak díky pořízení vigouše...mi bylo doporučeno, ať zkusím snížit dávkování medrolu merlinkovi...takže bereme medrol pouze 1x týdně a zatím dobrý...
prý má merlin nové a jiné podněty, nenudí se doma sám a tak se projev alergie pořízením parťáka prostě může zmírnit _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
|