<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kveta Anonymní
|
Předmět: dve kocky = dva zachody? Přitlapkováno: 12. 9. 2006 20:26:17 |
|
|
Jak mam docilit toho, aby kazda kocka chodila na svuj zachudek?Mate radu? :?: |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 9. 2006 20:39:23 |
|
|
Tak to asi nedosiahneš.... My máme doma 7 mačiek, 5 záchodíkov, ale zásadne druhá ide po prvej do toho istého, aj keď má k dispozícii iné.... |
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: dve kocky = dva zachody? Přitlapkováno: 13. 9. 2006 4:04:07 |
|
|
Tak to se vám určitě nepodaří. Já mám doma taky víc koček a tím pádem víc záchůdků a všechny kočky chodí průběžně na všechny záchody a nikdy by mě nenapadlo že by to mělo být jinak. |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 9. 2006 7:47:00 |
|
|
Dvě kočičky určitě potřebují dva záchůdky, ale rovným dílem se o ně nepodělí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 9. 2006 7:50:01 |
|
|
Já mám pro dvě kočky jen jeden krytý záchodek - a v pohodě. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 9. 2006 8:56:18 |
|
|
My máme dokonce tři kočky, které mají jeden společný záchod a žádné problémy s tím nemáme. |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 9. 2006 9:23:32 |
|
|
Etologové doporučují, aby počet záchůdků o jeden převyšoval počet koček v domácnosti (pokud nemají možnost chodit ven). Myslím, že tyto počty by se měly aspoň rovnat. Některým kočičkám to možná nevadí, u jiných to však může způsobovat vážné problémy s hygienou. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 9. 2006 9:33:28 |
|
|
Pro Maxíše jsme měli jeden, když jsme si šli po Rubku, cestou zpět jsme přikupovali automaticky druhý. Ačkoliv nemají záchůdky nikterak rozlišené, tak povětšinou když se do jednoho vykadí, tak chodí čůrat na ten druhý.
Když jsme hlídali kočky, to byl počet koček 2 + 2 na hlídání, záchůdky jsme dali 3, ale stačilo to.
Každá kočka je ale individuální, a také záleží na tom, jak často je možné záchůdek čistit, pokud je někdo doma, a může čistit takřka po každém použití, stačí ten jeden, když se chodí do práce, holt musí vydržet s čištěním delší dobu a to se některým kočinám holt líbit nemusí.
Ale docílení toho, aby každá kočka chodila na ten svůj záchůdek je asi nemožné ... ono někdy se majitelé dostanou do stavu, že jsou rádi, že jim kočka chodí na jakýkoliv záchůdek a ne nikam mimo.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|