<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
MichaelaK
|
Předmět: zabezpečení schodů Přitlapkováno: 13. 12. 2006 9:12:00 |
|
|
Zdravím všechny opečovávatele!
Zase mám s tím svým kočičákem trápení Bude mu půl roku a je to výtržník nejvyššího kalibru Vím, že to časem přejde, to už jste mi tu říkali , ale prosím Vás o radu... Bydlíme v RD v horním patře a on dolů nesmí (to už jsem tu určitě říkala), dole bydlí rodiče... nejde tak ani o to, že bych ho chtěla omezovat, ale snažím se ho uchránit...rodiče třeba nechávají otevřené vchodové dveře nebo větrají oknem no a on když se dostane dolů, tak je to nebezpečné... už jim taklhe jednou utekl na zahradu - no a my bydlíme přímo u silnice, mám o něj hrozný strach Vím, že jediná jistota by byla vlastní bydlení, ale to si teď bohužel nemůžu dovolit... A domluvit rodičům taky moc nejde, kocourek je můj a tak je péče o něj moc netrápí A tak moje otázka zní, zda někdo nevíte, jak zabezpečit schody proti kocourovi.. zatím tam jsou vrátka, které bohužel už umí přelézt a taky mi to několikrát denně ukazuje Existuje nějaké ohrazení, které kočka nepřeleze? Vaše rady mi opravdu budou nad zlato...
Díky moc! |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Re: zabezpečení schodů Přitlapkováno: 13. 12. 2006 11:26:09 |
|
|
Tak mě napadá jen nějaké háčky a na ně vždycky přichytit síť, nebo jestli by tam šlo dát něco na způsob dveří se síťkou jak se dávají do balkonových dveří proti komárům. Záleží na tom,jak jsou schody stavebně udělané. J. |
|
|
Odpovědět
|
|
MichaelaK
|
Předmět: Re: zabezpečení schodů Přitlapkováno: 13. 12. 2006 12:34:58 |
|
|
janča napsal: | Tak mě napadá jen nějaké háčky a na ně vždycky přichytit síť, nebo jestli by tam šlo dát něco na způsob dveří se síťkou jak se dávají do balkonových dveří proti komárům. Záleží na tom,jak jsou schody stavebně udělané. J. |
No, schody jsou myslím klasické, tzn. zábradlí a vedle "díra" na schody... tuto "díru" mam opatřenou vrátky se sítí - asi 1,2m vysokými a zábradlí je také zasíťované... Bohužel kočičák po tom zdatně šplhá Zasíťovat celý prostor nad schody asi není možný, takže bych potřebovala něco, co ho odradí...
Díky za jakýkoli nápad! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: zabezpečení schodů Přitlapkováno: 13. 12. 2006 12:52:00 |
|
|
MichaelaK napsal: | Zasíťovat celý prostor nad schody asi není možný, takže bych potřebovala něco, co ho odradí...
Díky za jakýkoli nápad! |
No podle mě ho neodradí nic "provizorního" .... naše Rubka skákala neuvěřitelně vysoko, jen aby se dostala na balkon a přeskočila síť ve výši takřka 160cm ....
Myslím, že jako jediné řešení se opravdu jeví zasíťovat celý prostor ... přes jakékoliv zábrany, které nepokrývají celý prostor, se nejspíš kočičák dostane ... ono by to chtělo přibližný "nákres", nebo fotku, jak asi to zábradlí se schody v patře vypadá, abychom mohly vymyslet nějaké řešení
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|