<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
cmoudina Anonymní
|
Předmět: Tonkinský kocour - zmizel... Přitlapkováno: 22. 6. 2006 19:22:49 |
|
|
mám, či patrně jsem, měl 1 rok a 2 měsíce starého tonkinského kocoura.
naprosto perfektní tvor, bezproblémově vycházející s lidskými i ostatními členy domácnosti.Plná volnost, doma i venku, vlastní zahrada, vždy plná miska.Nekastrován, minulý pátek zmizel....hledal jsem, ptal se, myslíte, že se vrátí sám ? - "zaběhl se" ? |
|
|
Odpovědět
|
|
J.Babická Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 6. 2006 12:21:55 |
|
|
promiňte, ale co jste čekali? Kocour - co běhá venku se prostě jednoho dne nevrátí - čím si však můžete být jisti, že Tonkinská kočka je kočka důvěřivá a velmi snadno se o ni přichází. Jestli se vrátí vé jen Bůh. Zvolili jste volnost pro Vaši kočku - tohle je důsledek, který se dal s jistotou očekávat. |
|
|
Odpovědět
|
|
honzajitka
|
Předmět: Re: Tonkinský kocour - zmizel... Přitlapkováno: 10. 8. 2006 12:23:10 |
|
|
cmoudina napsal: | mám, či patrně jsem, měl 1 rok a 2 měsíce starého tonkinského kocoura.
naprosto perfektní tvor, bezproblémově vycházející s lidskými i ostatními členy domácnosti.Plná volnost, doma i venku, vlastní zahrada, vždy plná miska.Nekastrován, minulý pátek zmizel....hledal jsem, ptal se, myslíte, že se vrátí sám ? - "zaběhl se" ? |
...ráda bych se zeptala, zda se vám kocourek vrátil?....mám stejné trápení |
|
|
Odpovědět
|
|
Martina072 Anonymní
|
Předmět: Re: Tonkinský kocour - zmizel... Přitlapkováno: 2. 10. 2006 13:40:18 |
|
|
Máme taktéž stejný problém - kocour - nalezenec - věk asi 2,5 roku - nekastrován - zmizel před týdnem. Na zahradě u nás přebýval 3 měsíce, vždy měl dostatek jídla, lásky, mazlení. Chystali jsem se na kastraci, pravděpodobně to vytušil a zmizel nám. Čekáme,zda-li se vrátí zpět nebo je již nenávratně pryč. Pudy jsou určitě silnější. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 10. 2006 19:30:34 |
|
|
Jen v naprosto vyjímečných případech se dospělá kočka zvyklá chodit ven opravdu "zatoulá". Pokud taková kočka "zmizí", je velice pravděpodobné, že někde přišla o život. A stává se to velice často. Drtivá většina koček, které chodí samy ven, končí svůj život předčasně důsledkem úrazu, otravy nebo setkání s člověkem, který kočky nenávidí. To si jen majitelé namlouvají, že se kočka zatoulala, odešla jinam, někdo jim ji ukradl... Skutečnost bohužel bývá mnohem smutnější. |
|
|
Odpovědět
|
|
|