<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Futetka Anonymní
|
Předmět: Levné škrabadlo a šplhadlo Přitlapkováno: 24. 9. 2006 9:24:54 |
|
|
Náš kocourek s oblibou lezl po rohu zdi. Umíte si představit, jak za chvilku vypadala tapeta na té zdi. Vyřešila jsem to zbytkem koberce, který jsem na tu stěnu připevnila lištami. Koberec jsem pokapala kozlíkovými kapkami, a teď je z něj super šplhadlo a škábadlo zároveň.
Na obrázek se můžete podívat zde: http://www.zenadoma.net/mazlicci/mazlicci.htm |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 9. 2006 10:46:24 |
|
|
Tvoju stánku som si pozerala - ako sa hovorí - s otvorenými ústami
Hoci aj ja sa zaoberám rôznymi ručnými prácami a mám veľa záujmov - pred Tebou "smekám"!
Uchvátila ma najmä fľaša ako dekorácia. Škrabadlo je super nápad! Ja okrem iného maľujem na sklo, myslím, že moje výtvory sú tiež celkom zaujínavé a pekné.
Hračku v tvare valca s loptičkami vo vnútrimajú naše mačky tiež - presne tú istú.
Naozaj si veľmi!!! šikovná! |
|
|
Odpovědět
|
|
Futetka Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 9. 2006 17:59:59 |
|
|
Děkuji za velikou chválu. Potěšilo mě to. Ty jsi se dívala asi na stránku "nápady". Tam toho spousta chybí, ale postupně budu přidávat třeba návod na pletené bačkůrky, nebo na kapsář do pokojíčku dětem, atd.Jen mám málu času.))))))) |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 9. 2006 18:18:49 |
|
|
Prezerala som si celú stránku a musím povedať, že neviem, čo by som okrem spomínanej fľaše neobdivovala....
Obdivujem ženy so šikovnými rukami a skvelými nápadmi! Nie, žeby som bola "ľavá", to nie, ale nové a perfektné nápady predsa pochváliť treba |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 6. 2009 10:47:26 |
|
|
Ahojky,
chtela jsem se zeptat, neznate nekdo nejaky obchod, kde by meli pekna skrabadla?Nechci plysova,diky moc
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Banana-Leaf škrábací strom Přitlapkováno: 29. 6. 2009 19:56:08 |
|
|
Ahoj,
já mám zálusk na škrabadlo ze zoohit.cz, a to:
http://www.zoohit.cz/shop/19174/19359/19361/121848
Je dost drahé, ale když se uplatní třeba sleva pro nové zákazníky 10%... Na zooplus.de je také, vychází levněji cca o 1.000,- Kč, ale nespočítala jsem si ještě dopravu a nabízené slevy.
Každopádně si ho asi během měsíce pořídím, tak poreferuji, jestli se do té doby neobjeví jiné hodnocení. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 6. 2009 7:08:01 |
|
|
AHOJky SILVIE,
toto skrabadlo banana leaf paradise doma mam, mam ho ze zooplusu, kde ho ted nabizeji za 159 euro, ja ho kupovala loni a jsem spokojena, vypada moc pekne
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Banana-Leaf škrábací strom Přitlapkováno: 30. 6. 2009 10:15:37 |
|
|
Silvie OK napsal: | Ahoj,
já mám zálusk na škrabadlo ze zoohit.cz, a to:
http://www.zoohit.cz/shop/19174/19359/19361/121848
Je dost drahé, ale když se uplatní třeba sleva pro nové zákazníky 10%... Na zooplus.de je také, vychází levněji cca o 1.000,- Kč, ale nespočítala jsem si ještě dopravu a nabízené slevy.
Každopádně si ho asi během měsíce pořídím, tak poreferuji, jestli se do té doby neobjeví jiné hodnocení. |
Silvie, pokud jsi registrovaná na zooplusu.de, tak použiješ-li stejnou e-mailovou adresu, tak tě jako starého zákazníka budou brát ve všech zooplusech či zoohitech, kde je po světě mají - takže žádný nový zákazník nejsi. To by ses musela zaregistrovat pod jiným jménem a jinou e-mailovou adresou, a to si ještě nejsem jistá, zda by neřešili stejnou dodací adresu-i když v bytovce taky žije x rodin, které mají stejnou adresu, takže to asi ne. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|