Škrabadlo
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Faust
|
Předmět: Škrabadlo Přitlapkováno: 4. 9. 2006 15:39:28 |
|
|
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat jak naučit kocoura na skarabadlo. Je mu 4,5 mesice a poridila jsem skarabadlo az ted. Chodi se do nej schovávat. Ale jak na to? Děkuji za radu. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Škrabadlo Přitlapkováno: 4. 9. 2006 19:33:04 |
|
|
Naučit na škrabadlo ... ono přímo se to asi tak nazvat nedá, ale pokud kočičák začne škrábat jinde, tak ho vzít a tlapkama ho postavit ke sloupku a jakoby naznačit tlapkami škrábání, můžete zkusit použít k nalákání sušenou šantu či kozlíkové kapky.
Ale spíš takovým opakovaným přenášením ke škrabadlu, umístění např. visacích hraček se dá kočičák trochu "natrénovat".
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Deaneira
Založen: 10.12.2006 Příspěvky: 15 Bydliště: Košice, Slovensko
|
Předmět: Re: Škrabadlo Přitlapkováno: 10. 12. 2006 9:10:29 |
|
|
Faust napsal: | Ahojky,
chtěla jsem se zeptat jak naučit kocoura na skarabadlo. Je mu 4,5 mesice a poridila jsem skarabadlo az ted. Chodi se do nej schovávat. Ale jak na to? Děkuji za radu. |
Ahoj.
My sme presne tak naucili nasu Babou. Pred tym sa vedela vyblaznit na gaucovke a to sa vazne neda, staci ako jej da zabrat ked sa ponej ako sialena prehana.... Takze stale ked sme videli ze uz vystrkuje drapky a ide skrabat ci uz na koberec al. na gauc, preniesli sme ju na skrabadlo a presli packami po nom....neskor sa sama zacala chytat. Taktiez sme si vsimli, ze stale ked sa preberie ked spinkala,tak sa ide pretiahnut a automaticky aj zaskrabkat, takze rovnako se uz striehli a sup ho na skrabadlo. Teraz si tam uz chodi pekne sama, aj ked obcas sa pozabudne |
|
|
Odpovědět
|
|
|