Značkování - příznaky
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Značkování - příznaky Přitlapkováno: 28. 10. 2006 10:10:35 |
|
|
O kastraci a značkování toho bylo napsáno v tomto fóru spousta, ale nikde jsem se nedočetla, a to jsem se snažila to najít, jak vlastně poznat, že kocour bude značkovat. Určitě jsou nějaké změny v chování, apod. ale jaké? _________________ Lucie a princezna Mia
Z nebe na nás dohlíží kocouř Damián (3) |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: značkování Přitlapkováno: 28. 10. 2006 20:54:41 |
|
|
U svých kocourů jsem to poznala jednoduše - oba začali "volat" kočičky... Ali si vždy večer stoupl do rohu a začal hlubokým mňoukem kňučet, dost to leze na nervy Také byl celkově neklidný a jakoby se zajímal o něco jiného. Raf na tom byl podobně, ale u toho pro mě byl hlavním podnětem jeho bráška který den ze dne označkoval celý byt - Raf šel pro jistotu hned pod kudlu. Takže může na to začít upozorňovat, ale také nemusí |
|
|
Odpovědět
|
|
MaxKatka
Založen: 07.11.2005 Příspěvky: 120 Bydliště: Hodonice okr. Znojmo
|
Předmět: Re: Značkování - příznaky Přitlapkováno: 29. 10. 2006 9:55:57 |
|
|
U nás byli příznaky taky, že Damián začal vyřvávat. Dokázal řvát i dvě hodiny v kuse - v noci. Pomohla až kastrace. Museli jsme to vydržet pět dní a nocí!!! Fakt to byl zážitek. Divila jsem se, že na nás nedoletěli sousedi...
Katka a Damián (2) |
|
|
Odpovědět
|
|
liw
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 10. 2006 10:48:03 |
|
|
na to, aby bol kocur "zrely" na kastraciu a znackoval ani nemusi vyrevuvat. Z nasich troch kocurov reval ako zmyslov zbaveny len jeden, znackovali dvaja... ci je mozne kocurika uz kastrovat vam povie veterinar po vysetreni - posudi, ci je kocur uz dostatocne vyvinuty, ci ma dostatocnu vahu (zvacsa staci vaha 2 kg). u nas kocur pri znackovani chvilku ovoniaval vyhliadnute miesto, nasledne sa otocil, zdvihol chvost, mierne nim zatriasol a oznackoval. Druhy sa pri znackovani spraval ako na zachode - pohrabkal, prisadol a zacal cikat (ten znackoval normalnymi mlackami). |
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 10. 2006 13:07:45 |
|
|
Tak to náš kocour se vůbec neprojevoval a jednoho dne prostě začal značkovat. Dokonce mi pár dní trvalo než jsem to zjistila. |
|
|
Odpovědět
|
|
|