Slepené očičko
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Předmět: Slepené očičko Přitlapkováno: 17. 4. 2004 10:33:04 |
|
|
prosím, prosím o radu....hlídám koťátko, takže kočičkám moc nerozumí, a včera když jsem za koťátkem příšla, tak mělo uplně zalepené očičko, nevíte co s tim? Mám jet rovnou na veterinu nebo stačí nějakým roztokem vymývat nebo co to je???
|
|
|
Odpovědět
|
|
Tina
|
Předmět: Re: Slepené očičko Přitlapkováno: 17. 4. 2004 13:26:02 |
|
|
Anonymous napsal: | prosím, prosím o radu....hlídám koťátko, takže kočičkám moc nerozumí, a včera když jsem za koťátkem příšla, tak mělo uplně zalepené očičko, nevíte co s tim? Mám jet rovnou na veterinu nebo stačí nějakým roztokem vymývat nebo co to je???
|
Je možné, že se u kotěte objevil nějaký oční výtok, pokud očíčko nelze otřít vlhkým tamponkem a otevřít, je to asi horší. V případě, že by se Vám to podařilo, koukněte se, zda má kotě zvětšenou mžurku - je to vnitřní víčko na vnitřní straně oka blíže k nosu. Je možné, že je jen slepené po spaní. Pokud ale mžurka bude zvětšená, jedná se skutečně o nějaký zánět a na to je zapotřebí nějaká oční mast. Jistě Vám majitelé zanechali nějaký kontakt na svého veterináře, zkuste mu nejdříve zavolat a pak uvidíte.
Pokud by se to nezlepšilo, asi bude zapotřebí veterináře navštívit. Dá vám vhodnou mast na léčení. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Slepené očičko Přitlapkováno: 20. 4. 2004 7:41:39 |
|
|
Děkuji moc.... |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: Slepené očičko Přitlapkováno: 20. 4. 2004 12:45:56 |
|
|
Anonymous napsal: | Děkuji moc.... |
Človíčku Anonymní, moc mě zajímá, jak to s koťátkem dopadlo, byla nutná návštěva veterináře? |
|
|
Odpovědět
|
|
|