kočičí spinkání
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
jirina39 @seznam.cz Anonymní
|
Předmět: kočičí spinkání Přitlapkováno: 19. 6. 2006 12:55:21 |
|
|
Díváte se rádi na spící miminka?Já ano.Ti spísí tvorečkové jsou tak něžní a roztomilí.
V poslední době se s takovým příjemným pocitem dívám i na našeho spícího kocourka.
Už jenom ty jeho polohy! Máme je doma různě pojmenované jako:erotická nabídka(rozvalený chlupáč,ležící na zádech), nebo "chcíplý králík"(leh na boku,packy spořádaně vedle sebe, hlavička mírně vzadu)"dlouhánek"(zadní nožky úhledně složené pod sebou,přední tlapky natažené hodně dopředu,hlavička opřená o bradu),"Amorův luk"( to se kocour natáhne na bok a prohne do velkého oblouku), do klubíčka bývá stočený jen málokdy.
Ráda si prohlížím při spaní jeho obličejík .Je tak odevzdaný osudu a uvolněný, až ta jeho pohoda přechází i na mě.Chlupaté zlatíčko!A já zlá panička té odevzdanosti využívám třeba k ostříhání drápků.Než se miláček probudí ze sladkého snění, má packu ostříhanou!Zase jsem spojila příjemné s užitečným! |
|
|
Odpovědět
|
|
Deaneira
Založen: 10.12.2006 Příspěvky: 15 Bydliště: Košice, Slovensko
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 12. 2006 10:38:21 |
|
|
Nasa babulka je tiez ako anjelik ked spinka. Nikdy sa na nu nevieme vynadivat - a tie polohy do akych sa vie poskladat, cloveka len pri pomysleni na to boli chrbat... Tiez sa musim pousmiat, ked v spanku nahana imaginarne tvory, sem tam hrabne labkou do vzduchu a spokojne zamrnci. A co je najlepsie? Ked zacne chrapat |
|
|
Odpovědět
|
|
|