Chřipka???
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Sarah Anonymní
|
Předmět: Chřipka??? Přitlapkováno: 15. 9. 2004 18:28:20 |
|
|
Potřebovala bych radu...Mám asi ročního koucoura, je očkovaný, odčervený a ven prakticky nechodí, takže si myslím, že je naprosto v pořádku, ale před pár dny jsme všichni v rodině onemocněli chřipkou a mám obavu, že ji chytil i náš miláček. Pořád přikrčeně sedí, mhouří očička a nevypadá moc spokojeně .Takže pokud mi někdo můžete poradit co dělat, jestli mu třeba mám zkusit dát nějaké lidské léky, i když si nejsem jistá jestli je kočky smějí...jak je to se psy to vím, ale u koček ne...nevypadá to vážne, ale nerada bych něco zanedbala .Díky předem za odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Chřipka??? Přitlapkováno: 16. 9. 2004 7:51:36 |
|
|
Sarah napsal: | ...nevypadá to vážně, ale nerada bych něco zanedbala... |
Dobrý den, Sarah,
prosím, nespoléhejte na internet, NIKDY se nedá dostatečně popsat, co a jak kočičce je a nebo může být, a rady mohou být ve svém důsledku zavádějící (není jasná diagnóza). Toto fórum může sloužit jako místo pro výměnu zkušeností, ale nenahradí a ani nemůže a nemá nahradit odbornou pomoc. Pokud máte pochybnosti, určitě konzultujte se svým veterinářem, který vám také poradí s případnou léčbou.
Přeju vám všem brzké uzdravení! |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Chřipka??? Přitlapkováno: 16. 9. 2004 15:58:09 |
|
|
Filip napsal: | Sarah napsal: | ...nevypadá to vážně, ale nerada bych něco zanedbala... |
Dobrý den, Sarah,
prosím, nespoléhejte na internet, NIKDY se nedá dostatečně popsat, co a jak kočičce je a nebo může být, a rady mohou být ve svém důsledku zavádějící (není jasná diagnóza). Toto fórum může sloužit jako místo pro výměnu zkušeností, ale nenahradí a ani nemůže a nemá nahradit odbornou pomoc. Pokud máte pochybnosti, určitě konzultujte se svým veterinářem, který vám také poradí s případnou léčbou.
Přeju vám všem brzké uzdravení! |
Díky poradím se tedy s odborníkem |
|
|
Odpovědět
|
|
|