očička+pití
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mína Anonymní
|
Předmět: očička+pití Přitlapkováno: 16. 1. 2007 12:45:13 |
|
|
Dobrý den, zdravím všechny kočkomily. Prosím, pomozte mi radou, co mám dělat s mou kočičkou Princeznou. Jsou jí 4 roky a je zcela "venkovní". Žije s mým manželem na chalupě. Zdá se mi, že hodně pije, někdy vypije misku skoro na posezení. Protože žije stále venku, namám takový přehled, kolik toho vypije ale když je se mnou doma, zdá se mi to hodně. Navíc jí poslední 2 měsíc,e začínají zarůstat očička z vnitřního koutku blánou. Už je dost viditelné!? Mám o ni strach. Myslíte, že je to něco vážného? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: očička+pití Přitlapkováno: 16. 1. 2007 12:53:10 |
|
|
No očička nezarůstají, ale přetahuje se přes očička tzv. třetí víčko - mžurka ( http://sweb.cz/dumka02/0725a.jpg ). Dá se říct, že takové přetahování povětšinou signalizuje nějaký zdravotní problém.
Určitě není normální ani to množství vody, které na posezení vypije. Myslím, že by to chtělo návštěvu veterináře, zkusit odchytit moč (mezi odchycením a odnesením k vetovi by neměly být víc jak 2 hodiny) a nechat udělat vyšetření krve.
Z těchle příznaků nelze nijak moc usuzovat, o jaký problém se jedná, ale co mě tak napadá tak zvýšený příjem tekutin je např. u cukrovky, u onemocnění ledvin ...
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|