<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mimi Anonymní
|
Předmět: Kniha návštěv Přitlapkováno: 2. 2. 2004 3:51:02 |
|
|
velmi hezké, perfektní stránky. díky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Fido Anonymní
|
Předmět: Příspěvek ze 17.4.2003 Přitlapkováno: 2. 2. 2004 3:52:30 |
|
|
Moc se mi tyto stránky líbí, tož pokračujte a vydržte!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucie Anonymní
|
Předmět: Příspěvek z 6.5.2003 Přitlapkováno: 2. 2. 2004 3:53:43 |
|
|
Milá Tino,
Vaše stránký jsou moc hezké, chce to vydržet a budou lepší, než-li celá Adélka, kde se navíc některé připomínky občas ztratí:)) |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucka Anonymní
|
Předmět: Příspěvek z 19.6.2003 Přitlapkováno: 2. 2. 2004 3:54:45 |
|
|
Zdravím do Modrého kocouře! Vaše stránky jsou moc hezké a nabízejí mnoho užitečných rad jak pro začínající, tak i pro již zkušené milovníky kocouřovské krásy. Něco podobného jsem hledala, každá rubrika stojí za přečtení!! Stránku mám v "oblíbených" a kdykoli se dostanu na net, určitě si je nezapomenu pustit! |
|
|
Odpovědět
|
|
Šárka Anonymní
|
Předmět: Příspěvek z 28.8.2003 Přitlapkováno: 2. 2. 2004 3:58:01 |
|
|
Posílám kočičí pozdrav a chválím nově vyvedené - povedené stránky, jsou přehlednější a hlavně se rychleji načítají. Myslím si, že stránky kočičky Adélky mají velkou konkurenci )
ČAU MŇAU |
|
|
Odpovědět
|
|
Iveta Anonymní
|
Předmět: Příspěvek z 17.9.2003 Přitlapkováno: 2. 2. 2004 3:58:57 |
|
|
Milá Tino, tvoje stránky jsou super a moc mi pomohly. Před týdnem jsme si přivezli domů malinkého nalezence koucourka Mikeše. Přesto že mi vždycky přezdívali "kočičí máma" tak se vlastně poprvé starám o kočičku sama. S některými záludnostmi kočičího života jsem si tak trochu nevěděla rady ale díky tvým úžasně napsaným radám už vím co a jak. Vydrž a díky. Iveta |
|
|
Odpovědět
|
|
Klára Anonymní
|
Předmět: Příspěvek z 25.9.2003 Přitlapkováno: 2. 2. 2004 4:00:28 |
|
|
Ahoj zdravím modré kocouři,
jsem tu poprvé a Vaše stránky jsou super. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alice Anonymní
|
Předmět: Příspěvek z 13.11.2003 Přitlapkováno: 2. 2. 2004 5:56:25 |
|
|
Zdravím Modrého kocouře
a velmi mu děkuji za nápad se sponzorstvím opuštěných kočének z útulku Felca v Lounech.
Je to naprosto skvělý nápad, který jistě osloví mnoho kočkomilů, kteří si z různých důvodů nemohou kočičku adoptovat a tímto způsobem mohou přispět na péči o ni.
Ještě jednou, děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
Honza B Anonymní
|
Předmět: Příspěvek z 28.11.2003 Přitlapkováno: 2. 2. 2004 5:57:13 |
|
|
Zdravím
Gratuluji ke stránkám hezkým obsahem i ovládáním. Zařadil jsem je k mojim oblíbeným. Máme doma dvě barmské kočky a už jsem kočkařsky ujetej. V případě zájmu nabízím k shlídnutí a případnému stažení a použití při tvorbě stránek jejich fotky na adrese [link] .
Těším se na další novinky
Honza |
|
|
Odpovědět
|
|
Tina
|
Předmět: Začínáme v roce 2004 Přitlapkováno: 2. 2. 2004 19:04:17 |
|
|
Ahoj
sem můžete napsat cokoliv, co se vám na stránkách Modrého kocouře líbí, nebo co byste chtěli přidat, nebo změnit. Rádi si přečteme vaše názory, protože jsou pro nás moc důležité. Takže se nebojte a klidně přispějte svým dílem do mlýna.
Moc vám děkujeme
Vaše Tina |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Damcová
Založen: 03.02.2004 Příspěvky: 16 Bydliště: Ostrava-Muglinov
|
Předmět: Re: Začínáme v roce 2004 Přitlapkováno: 3. 2. 2004 7:40:21 |
|
|
moc hezké a přehledné stránky, už dlouho patří k mým oblíbeným spolu s adélkou a kočkami online, diskuzní fórum chybělo a je dobře, že se máme kde poradit, když máme nějaký problém Přeji hodně čtenářů a nových příspěvků. _________________ Ahoj zrzkakočka |
|
|
Odpovědět
|
|
Max fon Hafhaus Anonymní
|
Předmět: Taky se mi stranky libi Přitlapkováno: 24. 4. 2004 16:25:31 |
|
|
Ahoj,
stranky se mi velmi libi. Jsme na nich s dvounozcema skoro denne. Take jsme hlasovali o nejlepsi web. Rekl jsem o techto strankach dalsim MIlovnikum kocek. Bohuzel diky temto strankam moji dvounozci zjistitli, ze nejsem svetovy unikat. Ostatni kocicky a kocorkove travi chvile volna podobne jako ja. Jejich polohy ve spanku jsou take neuveritelne. Moc jsme se nasmali pri soutezi o nejpodivnejsi polohu. Strasne me bavi soutez O klice od kocouriho pelisku. Skoda, ze jsme zacali pozde. Take bych rad poslal nekolik dalsich fotek do Zlate knihy. Jsem nejfotografovanejsi clen rodiny. Mnau, Max. |
|
|
Odpovědět
|
|
TerezaK Anonymní
|
Předmět: pochvala Přitlapkováno: 15. 9. 2004 13:21:48 |
|
|
Stranky jsou krasne, navstevuji je pravidelne nekolikrat denne spolu s Adelkou a Kockami online Jen je skoda, ze se nekdy trochu opozdi aktualizace, ale to se snad casem spravi. Celkem to chapu, vzhledem k tomu (jestli jsem dobre porozumnela) ze maji jen jednoho spravce. Preji mnoho navstevniku |
|
|
Odpovědět
|
|
lenista
|
Předmět: skvělé stránky Přitlapkováno: 13. 3. 2005 23:47:06 |
|
|
Jsem moc ráda, že jsem náhodou narazila na Vaše stránky, jsou opravdu super, našli jsme tu spoustu rad jak si poradit s nákupem a začátky s naší kočičkou. Děláte úžasnou věc diky |
|
|
Odpovědět
|
|
Verity
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 8. 2005 17:51:08 |
|
|
Ahojky, moc se mi tyhle stránky líbí! Narazila jsem na ně úplně náhodou a mám radost. Jak už tu někdo psal, konkurujete webu kočky Adélky. _________________ "Without the heart
there can be no understanding
between the hand and the mind." |
|
|
Odpovědět
|
|
|