<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Míša
|
|
|
Odpovědět
|
|
Jana k
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2007 11:07:41 |
|
|
Ahojky, jednou jsem ji testla z nouze, protoze v Baumaxu nic jineho nebylo a dosly nam pochutiny. Normalne papal, coz je co rici, protoze je silene vybiravy potvorak. Ale dlouhodobou zkusenost nemam, drzim se osvedceneho Gimpetu. Pak mohu docela doporucit Miamor nebo tak nejak, to dlabe jak zjednany.
AHojky Jana |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2007 11:11:29 |
|
|
Shebu nám kočičky nepapají.... Není divu, když se podíváš na složení.... _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2007 11:15:14 |
|
|
Adéla napsal: | Shebu nám kočičky nepapají.... Není divu, když se podíváš na složení.... |
No ja jsem slozeni prave nikde na netu nenasla a v obchode jsem se jeste nedivala |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2007 11:23:37 |
|
|
Jsou tam zas 4% masa.... klasika.... _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2007 11:54:37 |
|
|
Adéla napsal: | Jsou tam zas 4% masa.... klasika.... |
tak zase nic no |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2007 12:02:58 |
|
|
Pokud krmivo se 4% podílem masa netvoří základ stravy, ale jen přilepšení, myslím, že na tom není nic strašnýho. Když budete krmit kvalitními granulemi a paštiky necháte jen jako mňamku (my dáváme 1/4 konzervičky či pytlíčku denně každé kočce odpoledne, takže občas dostanou i smetanový whiskas), nedá se tím toho moc zkazit.
Mezi ty dražší, ale kvalitní patří např. konzervičky ShinyCat, tam je kuřecí i tuňák v opravdových kouscích.
Ale četla jsem, že Shebou se normálně krmí a kočky jsou spokojené.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2007 12:05:36 |
|
|
April napsal: | Pokud krmivo se 4% podílem masa netvoří základ stravy, ale jen přilepšení, myslím, že na tom není nic strašnýho. Když budete krmit kvalitními granulemi a paštiky necháte jen jako mňamku (my dáváme 1/4 konzervičky či pytlíčku denně každé kočce odpoledne, takže občas dostanou i smetanový whiskas), nedá se tím toho moc zkazit.
Mezi ty dražší, ale kvalitní patří např. konzervičky ShinyCat, tam je kuřecí i tuňák v opravdových kouscích.
Ale četla jsem, že Shebou se normálně krmí a kočky jsou spokojené.
April |
ja jsem se jen divala co prodavaji v marketech abych vedela co koupit kdyz mi dojde pro kocourka zradlo a ja nebudu mit jeste objednane, krmit chci urcite granulema (proplan) a kapsicky a vanicky budou jen na chutku |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2007 12:12:09 |
|
|
Jasně, netvrdím, že je Sheba jedovatá, jen jí naše kočky nechtějí. Jsou to holt zmlsanci a jedí jen konzervy s čistým masem.
Kupujeme Shiny Cat, Miamor - filety, Schmusy - čistou rybu a pak čistě masové konzervy Almo Nature z Německa. Nejvíce milují tuňáka s rýží od Almo Nature.
Z paštik mají rády některé druhy Pro Planu, Miamor.
Konzervy typu "kousky ve šťávě" nebo kapsičky už nekupujeme vůbec, vždy jen vylížou šťávu a zbytek nechají. Škoda, že se nedělají samostatné konzervy jen se šťávou z konzerv
Nejlepší mi přijde krmit kvalitními granulkami a přidávat syrové maso, párkrát do týdne kvalitní konzervu, tvaroh atd... _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2007 12:13:36 |
|
|
Adéla napsal: | Jasně, netvrdím, že je Sheba jedovatá, jen jí naše kočky nechtějí. Jsou to holt zmlsanci a jedí jen konzervy s čistým masem.
Kupujeme Shiny Cat, Miamor - filety, Schmusy - čistou rybu a pak čistě masové konzervy Almo Nature z Německa. Nejvíce milují tuňáka s rýží od Almo Nature.
Z paštik mají rády některé druhy Pro Planu, Miamor.
Konzervy typu "kousky ve šťávě" nebo kapsičky už nekupujeme vůbec, vždy jen vylížou šťávu a zbytek nechají. Škoda, že se nedělají samostatné konzervy jen se šťávou z konzerv
Nejlepší mi přijde krmit kvalitními granulkami a přidávat syrové maso, párkrát do týdne kvalitní konzervu, tvaroh atd... |
Děkuji za tipy |
|
|
Odpovědět
|
|
Zuzana (kocur Eddie)
|
Předmět: sheba Přitlapkováno: 23. 2. 2007 17:44:44 |
|
|
ahoj,
tak to moj kocur shebu a vsetky druhy vaniciek a kapsiciek miluje. nastastie rovnako zboznuje aj proplan granulky, takze mu nejaku tu polku kapsicky dam pre radost raz tyzdenne. a taktiez mam nejake tie lepsie konzervicky v zasobe, keby mi dosli granulky. |
|
|
Odpovědět
|
|
liw
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2007 18:41:05 |
|
|
nezavrhujte shebu komplet - nizsie na tej stranke si pozrite tie okruhle konzervy - zlta, bordova a modra. to je ciste masko. kvalitou ako shiny cat. su to kuracie prsia, kuracie maso alebo tuniak.
nasim strasne chutia a fakt uzasne vyzeraju. chodime ich kupovat do rakuska alebo ciech, kedze v sr ich nemaju |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2007 10:20:18 |
|
|
A co ta nová Sheba Creátion? Tu jsme někdo zkoušeli? |
|
|
Odpovědět
|
|
Chillhousová
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2007 15:46:00 |
|
|
Verunka napsal: | A co ta nová Sheba Creátion? Tu jsme někdo zkoušeli? |
Chilli ji má moc rád )
U nás hlavní podíl stravy zastávají granule, toto jen občas na chuť a Sheba mu šmakuje a průjem z ní nemá |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2007 16:06:56 |
|
|
Já teď zkusila koupit Shebu, ale tuhle
http://www.zooplus.de/bilder/1/300/shebafeinefilets_1.jpg
je to paštika s filety z tuňáka, ale co mě překvapilo, že by měla obsahovat 50% tuňáka, resp. ryby a výrobků z ryb. Nicméně v Petcenterju jsem viděla asi 4 příchutě, z nichž lososová paštika obsahovala tradiční 4% a kuřecí taktéž, ale jiná, nejspíš také ta pašitika s filety, teď si nevybavím která, měla taktéž 50%. Zatím jsme jí neotevřeli, tak nevím, jak bude čičinám chutnat.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Babická
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2007 16:16:13 |
|
|
April napsal: | Já teď zkusila koupit Shebu, ale tuhle
http://www.zooplus.de/bilder/1/300/shebafeinefilets_1.jpg
je to paštika s filety z tuňáka, ale co mě překvapilo, že by měla obsahovat 50% tuňáka, resp. ryby a výrobků z ryb. Nicméně v Petcenterju jsem viděla asi 4 příchutě, z nichž lososová paštika obsahovala tradiční 4% a kuřecí taktéž, ale jiná, nejspíš také ta pašitika s filety, teď si nevybavím která, měla taktéž 50%. April |
Já jsem si dovolila počítat - 50% masa z 80gr konzervy je 40 gt lososa za 22 kč. No myslím, že skutečný losos bude levnější. Já konzervy také kupuji, ale abych pravdu řekla, tak moc nezkoumám, kolik masa tam je - beru je jako balastni, to kočky taky potřebujou |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2007 17:08:51 |
|
|
Jana Babická napsal: |
Já jsem si dovolila počítat - 50% masa z 80gr konzervy je 40 gt lososa za 22 kč. No myslím, že skutečný losos bude levnější. |
Tahle paštika s 50% byla s tuňákem ... lososová obsahovala jen ty 4%.
Konzervy a kapsičky a paštičky maj čičiny jen jako doplňkové, ale i tak, když má některá víc než ty 4 % masa, je "zajímavá" ...
|
|
Odpovědět
|
|
figaro
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 3. 2007 8:35:29 |
|
|
Adéla napsal: | Konzervy typu "kousky ve šťávě" nebo kapsičky už nekupujeme vůbec, vždy jen vylížou šťávu a zbytek nechají. Škoda, že se nedělají samostatné konzervy jen se šťávou z konzerv |
Tak to ako keby si hovorila o mojom kocurovi. Stavu vylize a ostatne zostane. Uz velakrat som si povedal, ze uz ziadnu kapsicku nekupim, ale po urcitom case vzdy neodololam. Co ked predsa... |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 3. 2007 9:31:09 |
|
|
April: a ta co jsi sem dala odkaz se tu asi sehnat nedá že? Nikde jsme ji ještě neviděla.
S kapsičkami to je u nás tak, že Dominik vylíže šťávu a jde od toho a Fugouš to po něm dojede. Jenže pak Domiš chodí a žebrá protože má na něco chuť. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 3. 2007 9:45:29 |
|
|
Narazila jsem na ně minulý týden v pražských PetCenterech, tahle 80g mrcha stála 29,90Kč. Tipuju, že jsou nové, dřív jsem na ně nenarazila.
|
|
Odpovědět
|
|
liw
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 3. 2007 17:41:05 |
|
|
April napsal: | Narazila jsem na ně minulý týden v pražských PetCenterech, tahle 80g mrcha stála 29,90Kč. Tipuju, že jsou nové, dřív jsem na ně nenarazila.
April |
v Rakusku sa predavaju uz dlho, v Cechach ich maju v PetCentrach. Kupovala som ich tam v decembri, ale ci boli predtym neviem.
Nasim kocurom uzasne chutia kuracie (zlte) a kacacie (bordove) a samozrejme tuniak (modry). ten im davam radsej ako ludske konzervy, kedze nie je soleny... |
|
|
Odpovědět
|
|
|