<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Silvie
|
Předmět: nový kocourek Přitlapkováno: 13. 8. 2007 8:53:50 |
|
|
Moje 11ti měsíční Mie jsem se rozhodla pořídit kamaráda,aby nebyla sama doma v době mojí nepřítomnosti.Jelikož je hodně společenská a upovídaná,myslela jsem,že někoho druhého na hraní uvítá a tak jsme včera přivezli malého kocourka.Naši Miu jsme v tu chvíli nepoznávali...začala syčet a prskat,tlapkou do něj strkala a když jsem se otočila už by po něm skočila.Kocourek je zvyklý na kočky i na psy,takže ji vůbec nevnímal a dál si hrál.I po chvilce,kdy usnul,mu nedala pokoj tak to šlo půl dne...
Nakonec si ho přítel odvezl domů,že mu najdeme jiný domov.Třeba si ho přítel nechá |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: nový kocourek Přitlapkováno: 13. 8. 2007 9:24:06 |
|
|
Přečetli jste si nějaké informace k pořízení druhé kočky? Jak se snášejí, sžívají? Povětšinou to nikdy není tak, že k jedné kočce přivezete druhou a obě si padnou do náručí a budou se celé šťastné čistit, hajinkat spolu a přátelsky tlapkovat ...
Na titulní stránce dole jsou "Rady Modrého Kocouře" a mezi nimi i odkazy na jednotlivá témata ve foru, vč. tématu "Dvou kočiček" ... pročtěte si je a nedělejte unáhlené závěry ohledně Mii a druhého kočičáka ...
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 8. 2007 9:25:56 |
|
|
pročteme to...díky |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 8. 2007 9:47:44 |
|
|
Byla by škoda to vzdát tak strašně brzy! U nás doma trvalo syčení a prskání týden. Teď jsou nerozlučná dvojka. Určitěte si přečtěte zkušenosti druhých. |
|
|
Odpovědět
|
|
Mana
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 8. 2007 8:19:19 |
|
|
Zdravím,
já jsem pořídila dvě koťátka najednou, napřed kocourka Jarmila a za pár dní kočičku Vilču, kocourek byl (a je pořád:-) větší a tak holka malá pořád vřeštěla, jak si sní dravě hrál, ale vydržela jsem to (a Vilča to taky vydržela, v pohodě), s radami a podporou April a spol. tady z fóra a teď je to pohoda, kočička je pořád menší a trošku jakoby nesmělejší, ale jsou to kámoši, už spolu i "hajinkají" a navzájem se olizují a je to super, už si nedovedu představit, že bych si bejvala nakonec nechala jenom toho kocoura samotnýho!!!
A Vilča se napřed hrozně bála mě, pořád byla za pračkou nebo pod postelí, i to už je v pohodě, protože mě April napsala, co a jak mám dělat a teď mám doma dvě mazlivky:-))) Takže držim palce, dvě kočky jsou fakt mnohem lepší a spokojenější než jedna, určitě,
ahoj!
Máňa |
|
|
Odpovědět
|
|
rychla.zelva
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 8. 2007 21:16:51 |
|
|
Dobrý den,
Přidávám se k názorum již řečeným. Nevzdávejte to. Setkání dvou koček je většinou bouřlivé i u nás tomu jinak nebylo. V te dobe byllo nasi starsi kocce 2 roky a zrovna mrouskala do toho jsme si kocourka. Párkrát na nej zasicela a bylo vse v poradku (mozna to bylo tim mrouskanim, asi si myslela ze uz ma kotata ).. po 14 dnech jsme si privezli kocicku a to bylo bujare kocourek se hned s ni seznamil ale starsi se moc nelibila ale mala se nedala.. Ted to spolu tahnou v tandemu a musim rict ze jsou nerozlucne.. Kocourek uz tu s nami neni ted si momentalne beha venku za kockama.. Takze jak uz jsem rekla nevzdavejte to! |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 8. 2007 9:10:59 |
|
|
tak díky Vám všem za rady momentálně je kocourek u přítele a má se tam skvěle,uvidíme,jestli to ještě zkusíme...díky |
|
|
Odpovědět
|
|
|