<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Izzy
|
Předmět: CATS BEST ÖkoPlus - alergie? Přitlapkováno: 9. 4. 2009 20:39:44 |
|
|
Zdravím vespolek a o5 jsem chtěla poprosit o Váš názor. Kočence dávám stelivo CATS BEST ÖkoPlus. Já jako majitel jsem s ním spokojená. Ale mám pocit, že kočenka po použití toalety kýchá. Taky jsem se zděsila při česání, že má jako by stroupky na polštářcích tlapky. Jako ze strany. Jako by se jí polštářky oloupaly. Tlapky nemá oteklé, ani se netváří, že by jí něco bolelo. Jinak kočenka je zdravá, přeočkovaná snad na vše a také negativně testovaná. Ven nechodí a je jí 8 měsíců. U chovatelky čůrala tuším do zverlitu. Myslíte, že může mít alergii na stelivo? Nebo si tlapky při hrabání o ostré kousky odřela? V případě že ano, poradíte mi nějaké stelivo pro cilivé kočenky? Děkuju moc. _________________ Izzy & Nammu & Jimmy Blue
www.irkabayacats.wbs.cz
www.irkabaja.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 4. 2009 20:53:09 |
|
|
Silvie OK: Jééé, tak přesně tohle stelivo které používáte, mi vychvaloval kamarád. Taky s ním má výborné zkušenosti. Otestuju. Díky. _________________ Izzy & Nammu & Jimmy Blue
www.irkabayacats.wbs.cz
www.irkabaja.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Misankka
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 4. 2009 11:41:21 |
|
|
A prosím,co znamenají ty stroupky na polštářcích.Můj kocourek je má také.Používáme toto stelivo: http://www.allpet.cz/p2313-biokats-fresh-kockolit-7-l/ a jsem s ním spokojená.Ale pořád nevím co znamenají ty stroupky.Prosím poraďte |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 4. 2009 12:03:56 |
|
|
Hezký den!
U našeho kocourka ty stroupky znamenaly buďto nějaku formu alergie, podráždění, kdy reagoval na to konkrétní stelivo (CATS BEST ÖkoPlus), nebo to mohlo být vysušením, které to stelivo způsobovalo. Těžko říci. Každopádně po změně steliva už se mu popraskané polštářky nikdy neobjevily.
Otázka je, jak ty stroupky vypadají, jestli to má vyloženě vysušené, nebo mu i při praskání nějak krvácí. Jestli to má jen vysušené, zkuste změnit stelivo a uvidíte.
Ještě bych ze své zkušenosti řekla, že bývá rozdíl i mezi jednotlivými baleními stejného stelivo. Jeden balík steliva, už si nepamatuji značku, jsem musela vyhodit, protože byl viditelně kazový (90% prachu, bez kousků). |
|
|
Odpovědět
|
|
|