4 špičáky
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PetraJ
|
Předmět: 4 špičáky Přitlapkováno: 11. 9. 2007 15:40:39 |
|
|
Prosím o radu. Můj pětiměsíční kocourek má 4 špičáky. Mlíčňáky mu nechtějí vypadnout. Žádný se nehejbe a dásně má tochu zarudlé. Co s tím? Mám ještě vydržet nebo máme navštívit veta? Předem děkuji za rady. |
|
|
Odpovědět
|
|
hanuled
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 9. 2007 16:49:29 |
|
|
Náš Kuba to tak měl skoro tři týdny, u veterináře jsme s tím sice byli, ale bylo nám řečeno, že je to normální a zoubky časem vypadnou. Je jen potřeba hlídat ty dásně, jakmile by více červenaly nebo otekly, tak na to pozor, aby se kočičce nevyvinul zánět, to by pak asi chtělo antibiotika |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: 4 špičáky Přitlapkováno: 12. 9. 2007 6:07:36 |
|
|
Ještě chvíli vydržte, pokud by tak do měsíce nevypadly, nebo byste začali pozorovat problémy při jídle nebo nějaké zarudnutí dásní až zánět, pak je na místě veterina.
Náš Maxíš měl taky čtyři špičáky, veterinářka řekla, že máme ještě chvíli vydržet, že většinou vypadnou samy.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraJ
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 9. 2007 11:01:01 |
|
|
Děkuji moc za odpověď. Ještě vydržíme. Snad vypadnou. Máme všichni hrůzu z toho, že mu je chudáčkovi budou trhat. Mám už dvojnásobnou zkušenost a ani jeden kocourek s tím problém neměl. To jsme ani nevěděli, že si vyměňuje zoubky. Ívin, ale začal špatně jíst, tak jsme koukli do tlamky a viděli že je tam přezubováno. |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 9. 2007 7:59:29 |
|
|
PetraJ napsal: | Děkuji moc za odpověď. Ještě vydržíme. Snad vypadnou. Máme všichni hrůzu z toho, že mu je chudáčkovi budou trhat. Mám už dvojnásobnou zkušenost a ani jeden kocourek s tím problém neměl. To jsme ani nevěděli, že si vyměňuje zoubky. Ívin, ale začal špatně jíst, tak jsme koukli do tlamky a viděli že je tam přezubováno. |
Taky jsme měli nahoře 4 špičáky a během asi dvou týdnů ty mléčné samy vypadly. J. |
|
|
Odpovědět
|
|
|