| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

Esme

| 

Předmět: Vánoce
  Přitlapkováno: 7. 10. 2007 14:21:11 | 
				     | 

| 

Zdravim všechny kočkomily,

Prosím podělte se se mnou o zkušenosti. Mám nyní asi 7mi měsíční kočičku - nalezence.     Je to takový divoch, že si nějak neumím představit Vánoce. Vždy jsme mívali stromeček od podlahy ke stropu, tam pravda uvázaný za špičku / kvůli dětem/ se spoustou skleněných ozdob. Tak si to nějak s tou nší divoškou nemumím představit.

Díky za rady. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Filip Webmaster

| 
		 | 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Esme

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 7. 10. 2007 15:02:57 | 
				     | 

| 

| Omluvám se - jsem co se koček i počítčů týká začátečnice | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Filip Webmaster

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 7. 10. 2007 20:24:10 | 
				     | 

| 

| Esme napsal: | 	 		  | Omluvám se - jsem co se koček i počítčů týká začátečnice | 	  

To přece nevadí, to přijde - doufám hlavně, že jste našla zkušenosti, co Vám pomohou. _________________ Filip (Lilly a Charlie) | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

jana kupcová

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 10. 10. 2007 20:12:11 | 
				     | 

| 

| Náš Míša, když byl ještě poblázněné kotě, měl naprosto stejnou ztřeštěnou povahu.Vyřešili jsme to přivázáním stromku ke garnýži a nahrazením skleněných ozdob výhradně slaměnými.S přibívajícím věkem přibívaly i skleněné ozdoby a nyní,v 8-mi letech je stromek součástí bytu,která absolutně nestojí ani za povšimnutí..ani blikající světýlka ho nepřilákají...Jen poznámka na okraj-užívejte si Vánoc s e splašeným kotětem,je to hrozná sranda,potom,co kocouř zestárne,tak už je to trošku nuda.Ještě dnes mám v živé paměti,jak Míša coby dvouměsíční kotě,ležel pod stromkem a s důrazným upozorněním,že ty visící ozdobičky opravdu nejsou na hraní, HROZNĚ nenápadně packou tak dlouho do jedné z nich dloubal,až povolila.Ukořistil ji do tlamky a pádil s ní do hodně dobré skrýše. Vzhledem k tomu,že jsme vánoční ozdoby nacházeli ještě na velikonoce,tak skrýš byla opravdu důkladná.Tak se těště,určitě si užijete hodně srandy.. A ještě tip na závěr.Určitě vašeho chlupáče přizvětě k balení dárků,opravdu to stojí za to.A pokud se potom podělíte s historkama,co splašenec provedl,tak se budu moc těšit.Hodně radosti.. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Marge

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 11. 10. 2007 11:49:13 | 
				     | 

| 

Taky jsem tu nová a taky mám tak trochu obavy z Vánoc.

S manželem jsme se nemohli domluvit na podobě stromku. On chce staročeský - slaměné ozdoby, jablíčka , svíčky , já a náš syn pořádně barevný s řetězy a elektrickými světýlky. Naše kočička, s námi bude letos poprvé a myslím, že kvůli ní přistoupím na manželovu představu a bude sláma a jablíčka, aby si kočenka neublížila. 

Moje kočička =manželova spokojenost   | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Tiplice

| 

Předmět: Vánoce
  Přitlapkováno: 11. 10. 2007 13:30:37 | 
				     | 

| 

Jelikož u nás si nedovedu vánoce bez klasických ozdob a elektrických světýlek představit, vyřešili jsme to loni tím, že místo skleněných ozdob jsme nakoupili plastové. 

Od těch skleněných jsou téměř k nerozeznání a nemusíte se bát, že ozdoby vezmou za své, pokud je některá z kočin ukořistí.

Myslím, že v obchodech se dá vybrat pěkná kombinace. My jsme zvolili modro stříbrnou (včetně pár řetězů) a stromek se, myslím, povedl. 

Za sebe můžu doporučit. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

janča

| 

Předmět: balení dárků
  Přitlapkováno: 12. 10. 2007 8:10:59 | 
				     | 

| 

jojo, přizvat kocouře k balení dárků, to teda opravdu doporučuju     !

Hlavně nakupte tak 3 násobné balení papírů a ztužek, protože odpad bude veliký převeliký  ) Jo, a nezabalte omylem kocouře     . J. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

|