krev z rodidel (pohlavního orgánu)
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Matrix_DC
|
Předmět: krev z rodidel (pohlavního orgánu) Přitlapkováno: 11. 9. 2007 16:54:04 |
|
|
Dobrý den
mám takovou prosbičku máme rok a 3 měsíce starou britskou kočku. není kastrovaná, chceme koťata. Jenže ted v poslední době je tomu cca 14-18dní po mrouskání neustále chodí po bytě a neustále po nás křičí (není to jako mrouskání). To by ani tak nevadilo, ale trochu mě znepokojuje, že si neustále líže svůj pohlavní orgán.. nevím jak to nazvat.. a že jí z ní teče jakoby krvavé sperma (taktéž nevím jak přesně to formulovat) není to uplně rudá barva, ale spíše taková světle červená. Jinak je normálně aktivní jako každá kočka žere a hraje si.
Prosím o radu zda to není zdravotní problém vážného razu.
Děkuji mnohokrát za informace k tomuto problému.
btw: kočka nebyla ještě připuštěná.... |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: krev z rodidel (pohlavního orgánu) Přitlapkováno: 11. 9. 2007 17:41:50 |
|
|
Matrix_DC napsal: | Dobrý den
mám takovou prosbičku máme rok a 3 měsíce starou britskou kočku. není kastrovaná, chceme koťata. Jenže ted v poslední době je tomu cca 14-18dní po mrouskání neustále chodí po bytě a neustále po nás křičí (není to jako mrouskání). To by ani tak nevadilo, ale trochu mě znepokojuje, že si neustále líže svůj pohlavní orgán.. nevím jak to nazvat.. a že jí z ní teče jakoby krvavé sperma (taktéž nevím jak přesně to formulovat) není to uplně rudá barva, ale spíše taková světle červená. Jinak je normálně aktivní jako každá kočka žere a hraje si.
Prosím o radu zda to není zdravotní problém vážného razu.
Děkuji mnohokrát za informace k tomuto problému.
btw: kočka nebyla ještě připuštěná.... |
Vaše kočka má výtok, který rozhodně není normální. Nejspíš signalizuje nějaký zánět nebo jiný problém v reprodukčních orgánech, který už je zřejmě i bolestivý, proto tolik křičí. Rozhodně nečekejte a spěchejte k veterináři obzvlášť pokud od ní chcete ještě v budoucnu koťata. Já osobně bych při jakémkoliv podbném problému nepsala na žádná fóra, ale okamžitě bych kontaktovala veterináře alespoň telefonicky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Re: krev z rodidel (pohlavního orgánu) Přitlapkováno: 11. 9. 2007 18:35:24 |
|
|
Nechápu, že jste s číčou místo vyptávání na internetu už dávno nepelášil k veterináři... Toto rozhodně není normální. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Matrix_DC
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 9. 2007 19:00:29 |
|
|
Diky za radu, neni tomu dlouho tak sni hned zitra zajdu k veter. |
|