Mrouskání
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
sia.slunicko
|
Předmět: Mrouskání Přitlapkováno: 29. 3. 2008 11:48:40 |
|
|
Dobrý den. Moje siamka již v 7 měsících mrouská a je to řev hodný opravdu operní pěvkyně, řve pořád a velice nahlas, slyšela jsem, že existujou nějaké injekce, které to potlačí ... nebo tablety. Chystám se v nejbližší době navštívit našeho veterináře, ale chtěla bych vědět, jestli s tím má někdo zkušenost, popřípadě kolik to tak přibližně stojí. O cenu mi zas až tak nejde, ale zase nechci vyhodit hodně peněz za mrouskání, které se svým způsobem i nějak přežít dá Děkuji předem. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: Mrouskání Přitlapkováno: 29. 3. 2008 13:03:23 |
|
|
sia.slunicko napsal: | Dobrý den. Moje siamka již v 7 měsících mrouská a je to řev hodný opravdu operní pěvkyně, řve pořád a velice nahlas, slyšela jsem, že existujou nějaké injekce, které to potlačí ... nebo tablety. Chystám se v nejbližší době navštívit našeho veterináře, ale chtěla bych vědět, jestli s tím má někdo zkušenost, popřípadě kolik to tak přibližně stojí. O cenu mi zas až tak nejde, ale zase nechci vyhodit hodně peněz za mrouskání, které se svým způsobem i nějak přežít dá Děkuji předem. |
Injekce i tablety existují, ale rozhodně nedoporučuji jejich podávání (a nejen kvůli ceně) pokud to není opravdu nezbytně nutné. Mají totiž řadu vedlejších účinků. Doporučuji přečíst si o tom třeba tady:
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=901&highlight=antikoncepce
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=871&highlight=antikoncepce
Pokud plánujete do budoucna koťátka můžete si připravit řadu problémů, pokud koťata neplánujete je mnohem jednodušším a také levnějším řešením kastrace kočky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|