<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
bany
|
Předmět: deolit Přitlapkováno: 25. 10. 2007 17:09:02 |
|
|
Zdravím zajímalo by mě jestli si i dospělá kočka zvykne bez problémů na používání voného steliva zatím používám hrudkující bez problémů a bez vůně mám to zkoušet dík za jakoukoliv radu ,názor bany |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: deolit Přitlapkováno: 25. 10. 2007 18:05:52 |
|
|
Tak což o to, zkusit to můžete, většina koček nemá problém s tím, chodit na voňavé stelivo - my např. přimícháváme Fresh od Biokatsu.
Jestli myslíte takovej ten Deolit od tuším Friskies - takové malé jakoby granulky, tak ty nám voněly jen ze začátku a pak to už vůbec cítit nebylo, takže jsme to znovu už nekupovali, řekla bych, že to jsou vyhozené peníze. To raději přímo investovat do ovoněného steliva.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
hanuled
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 10. 2007 18:07:40 |
|
|
Dobrý večer!
Ne každé kočce vůně steliva vyhovují. A také záleží na té konkrétní parfemaci, jakou má intenzitu, popř. pro kočku příjmné příměsi (kozlík a pod.)
U nás byl problém pouze jednou a to s Biokats orange, jinak používáme biokats fresh, což je také vonné stelivo, ale to Kubovi nevadí. Musím se přiznat, že ten pomerančový smrděl i mně a na ten Kuba odmítal chodit, čůral vedle záchodku, takže never more
Asi všeobecně bych radila prvně vyzkoušet, koupit malé balení a počkat, co na to číča, ona už si řekne sama
P.S. My používáme i WC deodoranty a také bez problémů, asi je to dost individuální záležitost |
|
|
Odpovědět
|
|
hanuled
|
Předmět: Re: deolit Přitlapkováno: 25. 10. 2007 18:11:17 |
|
|
April napsala:
Jestli myslíte takovej ten Deolit od tuším Friskies - takové malé jakoby granulky, tak ty nám voněly jen ze začátku a pak to už vůbec cítit nebylo, takže jsme to znovu už nekupovali, řekla bych, že to jsou vyhozené peníze. To raději přímo investovat do ovoněného steliva.
Naprosto souhlasím. Tento prostředek jsme také vyzkoušeli a je naprosto k ničemu, ale fakt úplně totálně. Mně přišlo, že vydává vůni jen minimálně, pachy nepohlcoval vůbec, celkově vyhozené peníze.
Když už deodorant, tak Friskies Wc deodorant 200ml, s tím jsem spokojená. Používám ho bezprostředně po vykonání velké potřeby a přece jen to ten smrádek trošku vyzmizíkuje |
|
|
Odpovědět
|
|
bany
|
Předmět: deolit Přitlapkováno: 25. 10. 2007 20:20:10 |
|
|
Takže dík za rady zkusím asi po troškách přisypat ovoněné stelivo aby z toho nebyla číča v šoku |
|
|
Odpovědět
|
|
Travolka
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 5. 2009 14:00:30 |
|
|
Ahoj, my používáme Fresh od Biokatsu přešli jsme na něj z "nevoňavého" bez sebemenšího problému. Také jsem nejdřív dávala vonící granulky, ale myslím, že je to zbytečné, skoro hned to vyčichlo a účinek v podstatě žádný. Teď jsme spokojení já i Mišunka.
Petra |
|
|
Odpovědět
|
|
|