Nehvizdek
|
Předmět: mňouká ve dne v noci Přitlapkováno: 9. 8. 2008 11:34:07 |
|
|
Ahoj, už rok a půl mám tu nejúžasnější kočku na světě. Když se začala mrouskat, šli jsme na veterinu a protože jsem nebyla ropzhodnutá, zda budu nebo nebudu chtít koťata, nechala jsem jí dát jednu antikoncepční injekci, že budu mít čas se rozhodnout. Ze začátku všechno byloé super, kočka se mazlila, byla přítulná, milá, žrala, prostě skvělý. A pak se to nějak začalo měnit. Teď chodí po bytě a mňouká. Hrát si nechce, mazlit se nechce, priostě chodí a mňouká nebo stojí a mňouká. Vždycky po ní nakonec vyletim a ona si zaběhne pod postel, počká, až se někam uklidim a jde zase mňoukat. Když já chytim, občas jáí vyprášim kožich a ona si na deset minut lehne, líže si tlapky a vypadá spokojeně, do té doby, než se zničeho nic zvedne a zase jde mňoukat. Poradí mi někdo, co se s tim dá dělat? Snažim si s ní hrát, ale kouká na mě, jako když jsem se zbláznila, že by běhala za hračkama, možná se projde směrem, kterým letěla hračka, tam se někde postaví a zase mňouká. Jak ve dne, tak i v noci. Přiznám se, že můj nervový systém neni z betonu a já na ní nechci být zlá. Má někdo podobnou zkusšenost? Poradili byste mi? |
|
Nehvizdek
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 8. 2008 0:26:57 |
|
|
Ahoj, ne, neni. Dostala svou první a poslední antikoncepční injekci. Na kastraci půjde začátkem podzimu ( Myslíte, že to může být tím, že není vykastrovaná? |
|
Luci + 4
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 8. 2008 17:57:32 |
|
|
Nehvizdek napsal: | Ahoj, ne, neni. Dostala svou první a poslední antikoncepční injekci. Na kastraci půjde začátkem podzimu ( Myslíte, že to může být tím, že není vykastrovaná? |
Myslím,že to je určitě tím..kočička se mrouská a volá kocoura. |
|