kočka a krbová kamna
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Soňa
|
Předmět: kočka a krbová kamna Přitlapkováno: 21. 7. 2008 9:27:26 |
|
|
zajímalo by mě, zda může pro kočky představovat velké riziko pořízení krbových kamen. Máme vyhlídlá kamna, která nejsou na povrchu horká, problém je jen u skleněných dvířek, která jsou cca 50 - 70 cm od země.
Jinak co se týčenapř. sporáku, tak i když obě naše kočiny pořád běhají po lince, tak o horkou plotýnku se ještě nepopálily. Díky za rady a zkušenosti. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 7. 2008 11:33:03 |
|
|
My máme doma krb s vložkou, která má taky skleněná dvířka. Bětka k nim v zimě když se topilo moc nelezla a když tak stačilo zavolat a hned slezla. Nikdy se nespálila. Teď když se netopí, tak tam leze mnohem častěji. Asi to pozná, že to není horké a nic se jí nestane. Stejně jí raději ale honím dolů, aby si nezvykla, že tam může. |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 7. 2008 12:52:39 |
|
|
My máme krbovky na chatě i doma a kočky se nikdy nespálily. Podle mně to poznají díky vousům. Naopak, když zatopíme, leží před kamnama naskládaní a spokojení. kolikrát jsou úplně horcí, ale milují to.
Doma mám na kamnech římsu, na které jsou naskládaní sloníci, takže na kamna nemají možnost lézt, ale na chatě přesně ví, kdy jsou horké a kdy studené. |
|
|
Odpovědět
|
|
|