<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mixatko.v
|
Předmět: Proč nejsou všechny kočičky na mazlení? Přitlapkováno: 21. 8. 2008 21:03:57 |
|
|
Milí milovníci kočiček,nezlobte se na mě, ale musím se s vámi podělit o strašný zážitek.
Nějakým nedopatřením jsem se dostala k diskuzi "maxi množitele"koček, nějakého R.Navrátila.Když jsem dočetla diskuzi s tímto
"taky chovatelem",bylo mi do pláče a na blinkání....
My, co se s kočičáky mazlíme, sledujeme jejich nádherné hraní a přemýšlíme,co dobrého jim koupit na zub, ani náhodou netušíme o existenci takových tvorů, jako zmiňovaný pán.
Jsem ráda, že se na MD(modr.koc.)prezentoval a tím odhalil ten děs své záliby a jsem ráda, za slova, která mu v diskuzi napsaly Tatiana,April a další.
Závěr je, že takoví lidé na "NÁŠ WEB" nepatří.Tady se setkávají MILOVNÍCI KOČEK a né jejich množitelští kšeftaři.
Uf, to je neuvěřitelně hnusné jednání! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Proč nejsou všechny kočičky na mazlení? Přitlapkováno: 22. 8. 2008 7:13:11 |
|
|
Děkuji za komentář, ale přiznám se, že doufám, že je poslední k tématu o téhle osobě. Budu velmi ráda, pokud se nick Chovatel či jméno Navrátil na Kocouřovi nebude minimálně pár týdnů a klidně i měsíců vyskytovat.
Proto prosím, nezakládejte už nikdo na toto téma žádné vlákno. Myslím, že maximální možné již bylo řečeno v tématech dřívějších.
Chápu, že tento člověk asi svým přístupem a jednáním popudil hodně lidí, ale doufejme, že to již řečené pomůže ostatním, aby si dobře zvolili člověka, od kterého si chtějí kotě pořídit, a na Foru bude chvíli klidněji.
Děkuji.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Proč nejsou všechny kočičky na mazlení? Přitlapkováno: 22. 8. 2008 8:49:54 |
|
|
April napsal: | Děkuji za komentář, ale přiznám se, že doufám, že je poslední k tématu o téhle osobě. Budu velmi ráda, pokud se nick Chovatel či jméno Navrátil na Kocouřovi nebude minimálně pár týdnů a klidně i měsíců vyskytovat.
Proto prosím, nezakládejte už nikdo na toto téma žádné vlákno. Myslím, že maximální možné již bylo řečeno v tématech dřívějších.
Chápu, že tento člověk asi svým přístupem a jednáním popudil hodně lidí, ale doufejme, že to již řečené pomůže ostatním, aby si dobře zvolili člověka, od kterého si chtějí kotě pořídit, a na Foru bude chvíli klidněji.
Děkuji.
April |
April, já bych to prodloužila na furt ! Že se tady onen pán už neukáže. A ač jsem velmi proti cenzuře, v tomto jediném případě bych osobně vůbec neodsuzovala, kdyby se jeho "příspěvky" na fórum vůbec nedostaly. Howgh-tím končím snad jednou provždy téma "chovatel". _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|