<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
matej
|
Předmět: Mňoukání Přitlapkováno: 7. 10. 2008 0:20:43 |
|
|
Ahoj, mam doma 5ty den kocourka (britska modra, stari 14tydnu), kdyz odejdu treba jen na WC tak zacne mnoukat jak pominuty, jakmile se vratim je zase vse ok, kdyz odejdu do prace tak mi i sousedka rikala ze slysi narikani ;( Nevite nekdo jak dlouho to muze trvat ? (myslim to, nez si zvykne, ze jsem pres den pryc a ze i muzeme byt kazdy v jine mistnosti ) |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Mňoukání Přitlapkováno: 7. 10. 2008 0:57:24 |
|
|
[quote="matej"]Ahoj, mam doma 5ty den kocourka (britska modra, stari 14tydnu), kdyz odejdu treba jen na WC tak zacne mnoukat jak pominuty, jakmile se vratim je zase vse ok, kdyz odejdu do prace tak mi i sousedka rikala ze slysi narikani ;( Nevite nekdo jak dlouho to muze trvat ? (myslim to, nez si zvykne, ze jsem pres den pryc a ze i muzeme byt kazdy v jine mistnosti )[/quot
Kocourek je malý a je mu smutno samému,ale zvykne si,za jak dlouho je individuelní,je potřeba mu dát dostatek hraček,které je potřeba obměňovat,aby se mu neomrzely.Když bude sám tak si vyhraje a bude spinkat,nebude mu smutno a nebude se nudit.Za 5 dnů ani ditě nepřestává ve školce brečet,to má kolem sebe houf jinejch.KOcourek je stejný, byl zvyklý na svou mámu a sourozence,chce společnost,takže dostatek hraček to může vyřešit.
Bětka,Barunka a Matěj |
|
|
Odpovědět
|
|
terez4
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 10. 2008 8:40:33 |
|
|
nebo by třeba pomohl kamarád... Jinak hračky jsou fajn, ale kocourek si asi nebude hrát sám.
Náš první kocourek byl úplně stejný- pořád mňoukal, i když jsem jen šla na záchod nebo do jiné místnosti, byla jsem z něj docela nešťastná. Asi se mu stýstalo, protože byl zvyklý, že si celý den hrál se sourozenci a teď byl najednou sám. Je pravda že postupem času se to trochu zlepšilo, ale umňaučený je pořád (teď mu budou 2 roky). Ale myslím, že to není proto, že by byl nešťastný, spíš je to jeho forma komunikace s námi, vše prostě komentuje.
Druhý kocourek, kterého jsme si taky přinesli jako 3měsíčního, zase nemňoukal vůbec, není to takový závisláček, ale určitě v tom hrálo roli i to, že přišel do kočičí společnosti a přes den se zabaví s ostatními kočkami. |
|
|
Odpovědět
|
|
kockodan
Založen: 26.02.2007 Příspěvky: 204 Bydliště: Praha - Petrovice
|
Předmět: Re: Mňoukání Přitlapkováno: 7. 10. 2008 9:17:21 |
|
|
matej napsal: | Ahoj, mam doma 5ty den kocourka (britska modra, stari 14tydnu), kdyz odejdu treba jen na WC tak zacne mnoukat jak pominuty, jakmile se vratim je zase vse ok, kdyz odejdu do prace tak mi i sousedka rikala ze slysi narikani ;( Nevite nekdo jak dlouho to muze trvat ? (myslim to, nez si zvykne, ze jsem pres den pryc a ze i muzeme byt kazdy v jine mistnosti ) |
Ahoj,mrkni do diskuze, popisovala jsme stejny problem "kote porad mnauka" nebo mnauci nebo tak. vyresilo se to |
|
|
Odpovědět
|
|
matej
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 10. 2008 15:08:23 |
|
|
Ahoj vsem,
dekuji moc za vase odpovedi ! |