Třepání nožiček
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
buffy
|
Předmět: Třepání nožiček Přitlapkováno: 4. 11. 2008 20:41:47 |
|
|
Nemáte, prosím, někdo zkušenosti s třpáním nožiček? Moje kočiny se týden léčí Intafungolem a koupelemi v Nizoralu a začaly třepat nožičkami jako kdyby z nich chtěly něco vytřepat pokaždé, když vstanou. Jedna se třepe i celá, jakoby byla mokrá až se z toho svalí. Nevím, jestli je to spíše neurotického charakteru (každodenní koupele) nebo vedlejší účinek léčby Intrafungolem, popř. plísní samotnou... |
|
|
Odpovědět
|
|
terez4
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 11. 2008 13:50:48 |
|
|
Naše kočky taky třepou občas nohama- jakoby vyklepávají- vypozorovala jsem, že to dělají častěji zejména když jsou nemocné nebo je něco bolí. Ale dělají to i když si jen třeba přeleží nohu (aspoň si to tak myslím) a když stoupnou na studenou podlahu. |
|
|
Odpovědět
|
|
buffy
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 11. 2008 15:03:16 |
|
|
terez4 napsal: | Naše kočky taky třepou občas nohama- jakoby vyklepávají- vypozorovala jsem, že to dělají častěji zejména když jsou nemocné nebo je něco bolí. Ale dělají to i když si jen třeba přeleží nohu (aspoň si to tak myslím) a když stoupnou na studenou podlahu. |
To je přesně asi ono! Jsem ráda, že s tím má také někdo zkušenost, protože jsem se bála, co to zase máme za strašnou chorobu. Prvně jsem to zaznamenala, když šly z koberce na lino. Nejdříve jsem myslela, že tam stouply do vody, ale když to potom dělaly i na koberci a jedna kočička hned po vstávání z postele, tak jsem se až zalekla, co se děje. S veterinářem jsem to konzultovala a on říkal, že to může být i z Itrafungolu, já "doufám", že to je jako následek stresu z každodenního koupání. |
|
|
Odpovědět
|
|
|