Línání
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Betty
|
Předmět: Línání Přitlapkováno: 21. 5. 2008 19:02:56 |
|
|
Prosím všechny o radu. Mám svoji první kočku (britskou modrou) a je jí teprve půl roku, takže línání jsem ještě nezažila. Je jasné, že to někdy přijde. Normálně Betty pouští pár chlupů stále, ale jeden po druhém. Teď z ní vypadávají celé trsíčky chlupů nejednou. Což se mi zdá moc. Vyčešu jí za jeden den několik velikých chuchvalců a i po zemi se v domě povalují svazečky chlupů. Je to při línání běžné nebo nám chybí nějaké vitamíny? Jí kompletní kapsičky a konzervičky, granule a taky maso. Děkuji za rady
Kačka |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Línání Přitlapkováno: 21. 5. 2008 19:51:34 |
|
|
Betty napsal: | Prosím všechny o radu. Mám svoji první kočku (britskou modrou) a je jí teprve půl roku, takže línání jsem ještě nezažila. Je jasné, že to někdy přijde. Normálně Betty pouští pár chlupů stále, ale jeden po druhém. Teď z ní vypadávají celé trsíčky chlupů nejednou. Což se mi zdá moc. Vyčešu jí za jeden den několik velikých chuchvalců a i po zemi se v domě povalují svazečky chlupů. Je to při línání běžné nebo nám chybí nějaké vitamíny? Jí kompletní kapsičky a konzervičky, granule a taky maso. Děkuji za rady
Kačka |
mám také dvě britky,rok staré,také takhle pouští chlupy,bylo mi řečeno,že línají po zimě,na léto mají jinou srst,tak soudím,že je to normální
Bětka,Barunka a Matěj |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|