dvě kočky
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Štěpánka Hláváčková
|
Předmět: dvě kočky Přitlapkováno: 19. 11. 2008 12:40:33 |
|
|
Ahoj Pavlo.
Já mám přítele, který od mala vyrůstal bez zvířat. Já jsem pravý opak domu jsem si přinesla i na protest rodičům vše chlupaté. Razila jsem myšlenku Hlavou proti zdi. A hlavně málo který rodič by asi malýmu dítěti vzal zvíře, které si přineslo. No, a přítel si neuměl představit v malém bytě nějaké zvíře. (On je Pražák, já vidlačka:-)) No a zpracovala jsem ho po dvou měsících společného soužití, jsem zamluvila kotě v Táboře a ještě musel pro kotě jet:-) Náš Tomíček byl jak naše miminko, přítel, když ho viděl, tak mu neodolal jako já. Bohužel jsme o Tomíčka přišly.
Ale možná v pátek si přineseme domu kočičku a chtěla bych jí jako chovnou a myslím, že nezůstanu u jedné, i když přítel o více zvířatech nechce slyšet. Udělám to jak když jsem byla malá, až budu chtít další kočku prostě si jí přivezu. Až jí přítel uvidí, tak jí nevyhodí:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2008 13:07:27 |
|
|
AHOJ STEPANKO,
o tomickovi vim, je mi to moc lito vim co zazivas, protoze nedavno byla moje kocicka kousek pred smrti bylo to neco strasneho, pritel je take prazak ja take, ale uz od mala jsem tihla k prirode a zviratum,ja vim, ze kdybych ji prinesla domu,tak mi ji snad nevyhodi,ale jde o to,ze jsme o tom uz nekolikrat mluvili a nemuzu jit takhle hlavou proti zdi
preji stastnou ruku pri vyberu kotatka a at vam da hlavne hodne radosti
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
Štěpánka Hláváčková
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2008 13:15:27 |
|
|
To máš asi pravdu, kluci jsou vztahovačný a ješitný, takže by to bral jako zradu. Ale třeba až budete v novim bytečku, tak Ti jí dovolí.
Děkuji za přání. A ať se Vám v novém bytečku líbí a třeba dostaneš druhou číču pod stromeček:-)
zatím pa pa |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2008 13:17:21 |
|
|
jee to by byly nejkrasnejsi vanoce,ale to nehrozi, byt se bude delat nekdy na jare
dekuju moc a urcite pak dej vedet jak to dopadlo s tou Vasi novou modrou britulkou
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
|