<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PAVITA
|
Předmět: INTERNETOVY OBCHOD PACKA Přitlapkováno: 31. 10. 2008 14:33:54 |
|
|
Ahojky vsem,
chtela jsem se zeptat na Vase zkusenosti s obchodem PACKA.
jen me tedy zarazilo, ze nemaji v nabidce shiny cats konzervicky,ale zase maji almo nature, s temi uz dlouho koketuji,ale v kamennem obchode na zkousku jsem se s almo jeste nesetkala :(ale je to ciste masicko v rosolu tak by to melo byt stejne jako shiny.
dekuji za informace
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
kockodan
Založen: 26.02.2007 Příspěvky: 204 Bydliště: Praha - Petrovice
|
Předmět: Re: INTERNETOVY OBCHOD PACKA Přitlapkováno: 31. 10. 2008 15:04:18 |
|
|
PAVITA napsal: | Ahojky vsem,
chtela jsem se zeptat na Vase zkusenosti s obchodem PACKA.
jen me tedy zarazilo, ze nemaji v nabidce shiny cats konzervicky,ale zase maji almo nature, s temi uz dlouho koketuji,ale v kamennem obchode na zkousku jsem se s almo jeste nesetkala :(ale je to ciste masicko v rosolu tak by to melo byt stejne jako shiny.
dekuji za informace
pavla |
Uplne stejne neni, bylo vic tucnejsi a prislo mi, ze je tam horsi masicko nez shiny cat. Ale je to maso, pro kocky urcite dostacujici - to spis shiny cat vyrabi z masa mozna lepsiho nez v lidskych konzervach Jinak obchod neznam. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 10. 2008 15:07:29 |
|
|
TO KOCKODAN:
Jee tak to jste me teda nahlodala, pokud je maso tucnejsi tak to je spatny ja mam tlustejsi kocenku a potrebuje hubnout ach jo mela jsem na ne zalusk, protoze emma ji pouze shiny a to je porad dokola jen kure a tunak tak jsem chtela vyzkouset ty almo... |
|
|
Odpovědět
|
|
kockodan
Založen: 26.02.2007 Příspěvky: 204 Bydliště: Praha - Petrovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 10. 2008 16:17:15 |
|
|
PAVITA napsal: | TO KOCKODAN:
Jee tak to jste me teda nahlodala, pokud je maso tucnejsi tak to je spatny ja mam tlustejsi kocenku a potrebuje hubnout ach jo mela jsem na ne zalusk, protoze emma ji pouze shiny a to je porad dokola jen kure a tunak tak jsem chtela vyzkouset ty almo... |
No prave ta moje potvara taky zrala jen shiny cat, tak jsem mu chtela zmenit, ale on navic ty nove konzervy ani nechtel. Dojedl to znamych psik. Ale to chce zkusit, jak ktera kocka, treba Vasi budou smakovat. U nas se to vyresilo samo, veterinarka mu dala dietu, ze pry tlouste po tom masu. Ted uz je zpet na obyc lightkach, zase tlusty, ale spokojeny, ale ty konzervy teda uz nedavam... |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 10. 2008 16:23:13 |
|
|
Tak u nás Almo nature byly uznány jako naprosto nepoživatelné. Mě to přišlo, že je maso rozdrcené na úplně malé kousky. Shiny catky zase obě holky milují. Tam jsou opravdu krásné kousky masa, že by i dvounožec někdy ochutnal |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 11. 2008 17:39:20 |
|
|
Já Almo nature párkrát koupila a na pohled mi to přišlo hodně podobné jak Shiny Cat, jen méně rosolu, takže sušší. A ze začátku mi to baštila jak ty Shiny Cat, ale pak mi zmlsala nebo co a už ji vůbec nejedou. Takže zůstávám u Shiny Cat a kapsiček Miamor |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 11. 2008 19:06:53 |
|
|
prave ty kocenky jsou hrozne zmlsane, emmicka mi papa pouze shiny nebo miamor ale pouze filet.A jeste syrove kure,ale jen nektere, kupuju ji normalni kureci prsa jako si kupujeme pro sebe,ale nektere sni nektere ne, tak ja nevim jestli ma sesty smysl a citi z toho neco spatneho... |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 11. 2008 19:12:27 |
|
|
PAVITA napsal: | prave ty kocenky jsou hrozne zmlsane, emmicka mi papa pouze shiny nebo miamor ale pouze filet.A jeste syrove kure,ale jen nektere, kupuju ji normalni kureci prsa jako si kupujeme pro sebe,ale nektere sni nektere ne, tak ja nevim jestli ma sesty smysl a citi z toho neco spatneho... |
Jo tak ty miamor filet taky baštíme Ale kapsičky jsou nepřekonatelné. Ona je zbožňuje. To mi panáčkuje před talířkem, když je vyndávám. Mi to děsně smrdí, ale ona se z nich může zbláznit
Jo, tomu bych i docela věřila. Ani né tak šestý smysl, jako že tam můžou být obsaženy nějaké látky, které ona cítí lepším čichem, než jaký máme my. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 11. 2008 19:16:18 |
|
|
stve me, ze nemuzu koupit vic druhu kapsicek :(urcite z toho asi citi, ze je to uz tak trosku ,,jety,,
SMENY ty mas take jedinacka??? |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 11. 2008 19:23:57 |
|
|
PAVITA napsal: | SMENY ty mas take jedinacka??? |
Ano, také máme rozmazleného jedináčka U nás je to ale z důvodu přítelovy alergie na kočky - tedy byla mu diagnostikována, ale naše rusanda ji nezpůsobuje. Byli jsme to tenkrát zkoušet přímo u paní chovatelky. Tak si jinou kočičku netroufnu domů přibrat. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 11. 2008 19:29:54 |
|
|
Aha,to je mi lito,hlavne stesti, ze vase rusanda nevadi :)no s vice kocickama je asi i vic alergenu v byte ja myslim, ze jedinacek je taky stastny |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 11. 2008 20:10:33 |
|
|
PAVITA napsal: | Aha,to je mi lito,hlavne stesti, ze vase rusanda nevadi :)no s vice kocickama je asi i vic alergenu v byte ja myslim, ze jedinacek je taky stastny |
Tak líto ti/vám to být nemusí Já byla šťastná, že vůbec máme naši obludku Už jsem propadala panice, protože jsem po kočičce strašně toužila a když už už jsme si ji mohli pořídit, tak příteli diagnostikovali tu alergii.
Kdyby nebyl žádný problém, tak o druhé uvažuji, ale takhle to prostě neřeším a říkám si, že naše příšerka stejně vypadá jako dost dominantní jedinec a mohl by to být i velký problém, kdybychom ji přivedli konkurenci. A vypadá spokojeně, já su často doma i přítel, takže i smutno ji snad moc není |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 11. 2008 16:18:30 |
|
|
AHOJ,
tak tohle se mi jeste nestalo vcera ve 23:00 hodin jsem objednala zbozi a dnes mi vse privezli :)to je nadhera, zkusila jsem koupit i par konzervicek almo nature tak uvidime...
ja mam vetsinou smulu ,treba u happy animals se mi dvakrat stalo.ze jsem cekala na objednavku 14 dni.(vim, ze se neda obchod posuzovat podle jednoho cloveka)
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
bobtail
Založen: 19.12.2007 Příspěvky: 64 Bydliště: Vestec, Praha Západ
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2008 8:48:18 |
|
|
Také už jsem na tento obchod narazila, mají dobré ceny a levnou dopravu po Praze a hlavně dovoz i ve večerních hodinách . Už jsem jim psala, jestli mi granule dovezou i kousek za Prahu, bydlím asi 4 km za okrajem a přišel mi milý e-mail, že prý to není problém. Příště tedy budu objednávat u nich . _________________ Hanka, Anabell a Cookie |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2008 8:55:17 |
|
|
tak to je super, vcera mi veci privezl pan, byl hrozne prijemny a privezl vsechno a opravdu rychle, ceny granuli tam maji fakt dobre, kupuji zde i stelivo. Zkusila jsem poprve take almo nature konzervicky a kocicce chutnaji, pak jsem jeste vzala miamor fine filet, shiny cats tam bohuzel nemaji, ale jinak jsem zatim spokojena |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2008 11:17:25 |
|
|
Jojo, některé obchody se snaží Objednávala jsem u zooplus.de asi tak v jedenáct večer a druhý den v devět už mi psali, že je zboží na cestě, to bylo včera. Teď jsem zvědavá, kdy dorazí. K jejich cenám, třeba Miamor paštičky jsem v akci kupovala kus za cca 9 Kč, když tady na online obchodech se pohybují od 15 do 20 Kč. Krabičky Miamor Kitten s drůbežím nebo hovězím za 17 Kč a tady jsou cca za 25-26 Kč. Akorát to dopravné by mohli zrušit Aspoň při větší objednávce. Ale i tak 4,9 EUR je přijatelné. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2008 12:23:16 |
|
|
Chtela bych si take objednavat konzervicky pres zooplus.de, mam od nich skrabadlo a je super, ale musim si nechat ve sporitelne aktivovat placeni kartou pres net do zahranici a pak tam budu nakupovat almo nature a miamor fine filet :)ale granule myslim,tak tak vyhodne nemaji
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
BadCharlotte
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2008 19:06:48 |
|
|
PAVITA napsal: | Chtela bych si take objednavat konzervicky pres zooplus.de, mam od nich skrabadlo a je super, ale musim si nechat ve sporitelne aktivovat placeni kartou pres net do zahranici a pak tam budu nakupovat almo nature a miamor fine filet :)ale granule myslim,tak tak vyhodne nemaji
pavla |
Já ze zooplus mám 10kg RC Maine Coon, vyšlo to v přepočtu asi na 1470Kč (upozorňuju že ne v akci, to pak stojí ještě míň; a navíc už bylo bohužel dražší euro, dřív by to vyšlo ještě levněji). Tady v Čechách jsem nejlevnější našla za 1590Kč. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2008 20:57:49 |
|
|
PAVITA napsal: | Chtela bych si take objednavat konzervicky pres zooplus.de, mam od nich skrabadlo a je super, ale musim si nechat ve sporitelne aktivovat placeni kartou pres net do zahranici a pak tam budu nakupovat almo nature a miamor fine filet :)ale granule myslim,tak tak vyhodne nemaji
pavla |
Já jsem si rovnou nechala vystavit Visa elektron, ta už se nijak aktivovat nemusela, taky to mámod spořitelny, jke sporožiru.
Ne všechno vyjde vždy výhodně, ale je vidět, jak se u nás šponují ceny, protože třeba ty paštičky Miamor jsem v akci měla skoro za polovinu a kocourkovi chutnají, podobně krabičky nebo jak se tomu balení říká, jsou o cca 5-7 korun levnější i bez akce. A vždycky něco přidají navíc. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2008 20:59:03 |
|
|
Ale to už jsme od Packy sklouzli k propagaci zooplusu a na to je jiné fórum |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivana J.
|
Předmět: Re: INTERNETOVY OBCHOD PACKA Přitlapkováno: 20. 11. 2008 12:43:47 |
|
|
Nemám zkušenosti s Packou, ale chtěla jsem vás i ostatní upozornit na test krmiv pro kočky, který byl nedávno uveden v Černých ovcích a v plné verzi v časopisu DTest. Almo Natur v testu dopadly nejhůře z 16 testovaných konzerv. (Miamor byl 15.) Almo dostaly pětku (jako ve škole) s tím, že mají téměř nezjistitelný obsah kalcia, výživová hodnota 4. Vzhledem ke kvalitě měly suverénně nejvyšší cenu!!! Překvapilo mě to, protože jsme je 1x zkusili a taky mi připadaly takové mňam. Podrobnosti testu můžu poslat na požádání komukoli na e-mail.
Taky krmíme Shiny Cat, v testu bohužel nebyly. Zdají se mi velmi kvalitní (s výjimkou konzervy "s tuňákem", která je taková hnědá kašovitá a páchne, ale kočce chutná). Je červené barvy. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: INTERNETOVY OBCHOD PACKA Přitlapkováno: 20. 11. 2008 12:49:10 |
|
|
Ivana J. napsal: |
Taky krmíme Shiny Cat, v testu bohužel nebyly. Zdají se mi velmi kvalitní (s výjimkou konzervy "s tuňákem", která je taková hnědá kašovitá a páchne, ale kočce chutná). Je červené barvy. |
Koupila jsem na doporučení Shiny Catky a kocour je žere dost neochotně |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: INTERNETOVY OBCHOD PACKA Přitlapkováno: 20. 11. 2008 12:49:40 |
|
|
Ivana J. napsal: |
Koupila jsem na doporučení Shiny Catky a kocour je žere dost neochotně |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivana J.
|
Předmět: Re: INTERNETOVY OBCHOD PACKA Přitlapkováno: 20. 11. 2008 12:55:22 |
|
|
To víte, my lidi taky nejíme všechno, co jiní považují za dobrotu. Vždycky od všeho nejdřív koupím jeden kus na ochutnání. Zatím jsem tedy měla štěstí a naše kočička se tvářila kysele jen na jemné paštiky |
|
|
Odpovědět
|
|
terez4
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 11. 2008 16:00:44 |
|
|
U packa.cz jsem objednávala poprvé teď v pondělí a jsem hodně spokojená s jejich přístupem- konečně něco cenově srovnatelného s allpetem (kde už mám větší slevu), ale narozdíl od allpetu jednání na úrovni, objednávala jsem více druhů krmiv a vše doručeno do dvou dnů domů s velmi slušnou cenou dovozu . Ještě jsem k tomu dostala adventní kalendář pro kočky jako pozornost. takže u mě opravdu spokojenost |
|
|
Odpovědět
|
|
Larissa
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 11. 2008 14:43:18 |
|
|
terez4 napsal: | U packa.cz jsem objednávala poprvé teď v pondělí a jsem hodně spokojená s jejich přístupem- konečně něco cenově srovnatelného s allpetem (kde už mám větší slevu), ale narozdíl od allpetu jednání na úrovni, objednávala jsem více druhů krmiv a vše doručeno do dvou dnů domů s velmi slušnou cenou dovozu . Ještě jsem k tomu dostala adventní kalendář pro kočky jako pozornost. takže u mě opravdu spokojenost |
Jojo, já mám s nimi také jen tu nejlepší zkušenost, lae mrzí mě, že výběr konzerviček a paštik není velký |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 11. 2008 15:06:30 |
|
|
Presne tak chci shiny i almo nature, bohuzel tu maji jen almo nature a mohli by mit vetsi vyber vseho pelisku, kartacu i steliv a tak...jinak spokojenost |
|
|
Odpovědět
|
|
terez4
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 11. 2008 16:40:26 |
|
|
Tak mě napadlo- co zkusit napsat přímo jim, jestli uvažují o zavedení zboží, o které máte zájem? Zrovna ty shiny cat by se podle mě určitě chytly. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 11. 2008 13:28:33 |
|
|
TO TEREZ4:v pondeli tam zkusim napsat ty shiny catky jsou oblibene a jeste mi tam chybi nabidka pelisku pro kocicky, ta moje ma dva a chci ji koupit jeste treti takovy ten jakoby z beranka a nemuzu sehnat. |
|
|
Odpovědět
|
|
|