Nevite, kde se v Praze da koupit Zverlit?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Tereza II Anonymní
|
Předmět: Nevite, kde se v Praze da koupit Zverlit? Přitlapkováno: 29. 4. 2005 14:11:03 |
|
|
Zdravim,
jelikoz stale nemuze narazit na to prave orechove, co se steliva tyce (bud nehrudkuje, nebo nesaje, nebo je citit), rada bych vyzkousela hojne doporucovany slovensky Zverlit. Problem je, ze v prazskych obchodech jako je Pet center, atd. ho nemaji. Nebo byste mi doporucili neco jineho Moc diky za jakoukoli radu.¨
Tereza |
|
|
Odpovědět
|
|
Hanina
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 4. 2005 21:09:51 |
|
|
Doporučuji stránky www.maxcanin.cz. Mají v nabídce Zverlit nebo Caliopsis. Vyzkoušela jsem oboje a nepoznala rozdíl. Důležité je, že nabízejí možnost rozvozu zdarma - tuším při objednávce nad 500 Kč a to nejen po Brně, kde bydlím, ale i po Praze. U nás v Brně mám odzkoušeno, jsou spolehliví. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Nevite, kde se v Praze da koupit Zverlit? Přitlapkováno: 3. 5. 2005 6:23:32 |
|
|
Tereza II napsal: | Zdravim,
jelikoz stale nemuze narazit na to prave orechove, co se steliva tyce (bud nehrudkuje, nebo nesaje, nebo je citit), rada bych vyzkousela hojne doporucovany slovensky Zverlit. Problem je, ze v prazskych obchodech jako je Pet center, atd. ho nemaji. Nebo byste mi doporucili neco jineho Moc diky za jakoukoli radu.¨
Tereza |
V Praze mají Zverlit ve Zvěrokruhu v Europarku ve Štěrboholích.
Dobrou náhradou je Čiči, skvěle hrudkuje, málo práší, dobře vsakuje a není cítit. Mají ho v obchodech Interspar.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: Nevite, kde se v Praze da koupit Zverlit? Přitlapkováno: 4. 5. 2005 5:08:43 |
|
|
V Praze mají Zverlit ve Zvěrokruhu v Europarku ve Štěrboholích.
Dobrou náhradou je Čiči, skvěle hrudkuje, málo práší, dobře vsakuje a není cítit. Mají ho v obchodech Interspar.
A.[/quote]
Zverlit a Čiči je to samé stelivo v různých obalech. |
|
|
Odpovědět
|
|
|