<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ebigeil
|
Předmět: Chování kočky po kastraci Přitlapkováno: 25. 2. 2009 19:11:00 |
|
|
Dobrý večer,prosím o radu:-)Dali jsme v pondělí Ebinku vykastrovat,hned po prvním mrouskání,je jí 11 měsíců.Vše je v pořádku,jizva je malinká,Ebi krásně jí,nevidím na ní,že by měla nějaký problém.Akorát se nechce teď nechat pohladit od mé dcerky...Přitom za ní předtím pořád běhala a nechala si všechno líbit...Ode mne se pohladit nechá,ale také nic moc:-(A to byla veliký mazel...Teď si pořád někam zalézá:-(A další věc-dřív mňoukala jen tenouce,říkala jsem si ještě,jakou máme tichou kočičku:-)I při mrouskání spíše bručela.Za to teď:-(Když zamňouká,rve to uši:-(Myslíte,že se to změní?Chování i mňoukání?Je mi jasné,že je to jen chvilka a musím jí dát čas na zotavenou,ale zajímají mě vaše zkušenosti... |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: změna chování Přitlapkováno: 25. 2. 2009 19:20:27 |
|
|
Já si myslím a doufám v to,že se vše změní. Já před 14 dny taky nechala svoji kočku vykastrovat. Před tím byla milounká a hodná kočička, teď mi terorizuje zbytek smečky
Asi je to vše způsobené tou operací, přece jen neví, co se s ní děje a taky se jí mění hormonální hladina.
Musíme vydržet a doufat
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ebigeil
|
Předmět: Re: změna chování Přitlapkováno: 25. 2. 2009 19:37:51 |
|
|
No vím,že je brzo na nějaké závěry...Uvídím třeba za 14 dnů Mě hlavně zarazilo to hlasité mňoukání,když předtím spíš jen "vrkala" |
|
|
Odpovědět
|
|
adinah
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 2. 2009 13:56:11 |
|
|
Já jsem se skoro 6 týdnů radovala, že se kóča po operaci zklidnila a dokonce si přijde pro pomazlení sama a to i přes den, což dříve nedělala. Ovšem radost to byla předčasná, protože během posledního týdne se začaly prosazovat předchozí neduhy v chování (tvrdohlavost, tuláctví a bezkontaktnost) a to urputněji než před operací. Mě opět uznává jen jako krmiče.
Tímto bych vás chtěla ujistit, že za pár týdnů se kóča pravděpodobně navrátí ke své předchozí povaze a bude opět stejný mazlík jako byla dřív. |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Chování kočky po kastraci Přitlapkováno: 26. 2. 2009 17:43:11 |
|
|
Jo, jo, taky musím konstatovat, že chování po kastraci je cca dva měsíce dočasné. Pro mě bohužel. Nám se zlostná a navztekaná kočina přes noc proměnila v milou mazlící kočičku, se kterou musel stále někdo být. Dokonce mě tahala za rukáv jako pes, když jsem chtěla odejít z bytu.
Teď jsem též jen krmič a bavič. Ale musím přiznat, že úplně ke staré povaze se nevrátila, dalo by se to označit za normální a snesitelné. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
|