| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| Lukeová 

| 

| Předmět: Britský krátkosrtý 
  Přitlapkováno: 6. 4. 2009 18:31:35 |   |  
				| 
 |  
				| Dobrý den, máme kocourka teprve 3 dny , je mu 7měsíců. Chtěla bych se zeptat majitelů taktéž britských kocourů, jak často a kolik dáváte potravy.
 Koukala jsem na pár obrázku britských kocourů a zjistila jsem že náš Jimmy je docela prcek, třeba je to tím že je ještě malý..
 Stále totiž chodí, mňouká , netuším jestli je to tím že má hlad..
 Děkuji moc

|  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Aprilka 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 6. 4. 2009 18:38:06 |   |  
				| 
 |  
				| Zkuste pročíst ostatní témata, např. http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=3186 
 Pokud má kocourek celý den přístup ke kvalitním granulím, určitě strádat hlady nebude.

Řekla bych, že mňouká, protože je v novém prostředí, stýská se mu nebo se nudí, případně může volat nevěsty (všimla jsem si, že ho již nabízíte ke krytí).

|     | Odpovědět | 

|  | 

| beta.1 

| 

| Předmět: Re: Britský krátkosrtý 
  Přitlapkováno: 6. 4. 2009 19:44:09 |   |  
				| 
 |  
				| [quote="Lukeová"]Dobrý den, máme kocourka teprve 3 dny , je mu 7měsíců. Chtěla bych se zeptat majitelů taktéž britských kocourů, jak často a kolik dáváte potravy.
 Koukala jsem na pár obrázku britských kocourů a zjistila jsem že náš Jimmy je docela prcek, třeba je to tím že je ještě malý..
 Děkuji moc

[/quo 

7 měsíců je to ještě koíťátko,v tomhe věku jsem je krmila 3x denně a mezítím ještě takovou malou svačinku,např,trochu tvaruhu,nebo kysané smetany,vaječný žloutek,+granule pořád k dispozici.Ale jeho mňoukání asi nebude od hladu,je mu smutno,pokud dosud nebyl sám
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Alamka 

| 

| Předmět: Re: Britský krátkosrtý 
  Přitlapkováno: 7. 4. 2009 18:09:49 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Lukeová napsal: |  	  | Dobrý den, máme kocourka teprve 3 dny , je mu 7měsíců. Chtěla bych se zeptat majitelů taktéž britských kocourů, jak často a kolik dáváte potravy.
 Děkuji moc

| 

Jestli šel ze svého prostředí pryč v sedmi měsících, asi si hůř zvyká, než malé kotě. Možná by to chtělo víc si s ním hrát a mazlit se. Můj kocourek nemňoukal skoro vůbec, ani když k nám přišel  a ani teď nemňouká, ozve se jen málokdy, třeba když "hlásí", že mi chce skočit na klín.
 V sedmi měsících měl cca 4 kila.
 Od začátku dostává do misky 3x denně masíčko, část paštičky či mističky (Miamor), granulky má k dispozici pořád (RC Kitten).
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |