<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jana Brabcová
|
Předmět: Provera Přitlapkováno: 30. 3. 2009 13:59:58 |
|
|
Dobrý den,
prosím o radu. Mám roční kartouzskou kočku, už skoro 2 měsíce se mrouská - týden mrouská, týden klid, teď už asi po čtvrté nebo po páté. Protože jsem s ní zatím nebyla na výstavě, nemůžu ji dát ke kocourovi a rozhodla jsem se pro antikoncepci. Mám se svou dr domluvenou Proveru, ale nevím dávkování a kdy ji můžu podat? Můžete mi někdo poradit? Kočka váží cca 3,5 kg. Děkuji. _________________ janab. |
|
|
Odpovědět
|
|
Maki
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 4. 2009 11:15:48 |
|
|
Běžné dávkování (začíná se, až když kočka přestaně mroukat) je 1/4 tbl. Provery 5mg jedenkrát za sem dnů, spoustě koček je ale třeba tu čtvrtku dávat 1x za pět dnů, je třeba to zkusit. |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: antikoncepce Přitlapkováno: 2. 4. 2009 12:50:52 |
|
|
Já jsem rozhodně proti tomu dávat kočkám jakoukoliv antikoncepci . Nadělá více škody jak užitku.
DK |
|
|
Odpovědět
|
|
Maki
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 4. 2009 12:56:35 |
|
|
S tím určitě nijak nepolemizuji, dotaz ale zněl na dávkování, otázka nebyla jestli antikoncepci ano či ne . Kromě toho pokud vím, Proveru (Perlutex) používá řada chovatelů, jen si o tom povídají spíš spolu, nikoli ve veřejných fórech... |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Brabcová
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 4. 2009 20:17:53 |
|
|
Děkuji Vám za odpověď, také jsem jí nic nechtěla dávat, s tím, že to přejde, ale už to trvá opravdu dlouho a kočka hubne... Kastrovat ji nechci, od vet mám něco na zklidnění a to nezabírá, na výstavu můžu jen v Brně (mám malé děti) a ta bude až v červnu... snad jí to neublíží, ještě jednou díky _________________ janab. |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 4. 2009 20:23:51 |
|
|
dobrý večer,
můžete zkusit polykomponentní homeopatikum Vetophyl sexual sedativ female. Jde o homeopaticum, které opravdu funguje. Obraťte se o předepsání receptu na veternáře a následně si to objednejte v každé větší lékárně. Hanka |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 4. 2009 21:11:09 |
|
|
Maki napsal: | dotaz ale zněl na dávkování, otázka nebyla jestli antikoncepci ano či ne . |
To máte pravdu, že otázka zněla na dávkování a ne zda dávat či nedávat..
Moje odpověď měla spíše vést k zamyšlení, zda chce tazatelka riskovat zdraví své kočičky .
A kolikrát se původní dotaz na MK stočí úplně jiným směrem,tak zas ta moje odpověď nebyla tak od věci
DK |
|
|
Odpovědět
|
|
Nemi
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 5. 2009 18:21:06 |
|
|
Blažková Hana napsal: | dobrý večer,
můžete zkusit polykomponentní homeopatikum Vetophyl sexual sedativ female. Jde o homeopaticum, které opravdu funguje. Obraťte se o předepsání receptu na veternáře a následně si to objednejte v každé větší lékárně. Hanka |
Dobrý den,
hledala jsem v internetových lékárnách, ale tento přípravek jsem nenašla. Mohla byste, prosím, prozradit, kde se to dá sehnat? A máte s tímto přípravkem zkušenosti? Děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
|