<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jana Anonymní
|
Předmět: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 16. 2. 2004 0:30:53 |
|
|
Dobrý den, měla bych nápad ke Zlaté knize koček. Líbilo by se mi, kdyby zde byla možnost uvést u kočičky také emailovou adresu na majitele, pokud není majitel proti. Kolikrát bych ráda vzkázala některým majitelům, jak se mi jejich kočička líbí. A řekněte, který majitel není na svou kočičku hrdý? Jistě každému takový vzkaz udělá radost... |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 16. 2. 2004 7:53:46 |
|
|
Díky za nápad, zvážíme, jak to provést |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Anonymní
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 16. 2. 2004 10:46:03 |
|
|
Ještě mě napadlo, když tak tu Zlatou knihu prohlížím, že by také nezaškodilo uvést u nově přidaných kočiček v indexu nějaké to "new" po určitou dobu. A kolikrát byla kočička shlédnuta - přidalo by to stránce Zlaté knihy trochu života. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 16. 2. 2004 11:01:45 |
|
|
Díky za nápady Velice si cením pohledu na stránky zvenku. Když s něčím člověk žije, je těžké získat odstup a najít, co by třeba šlo vylepšit a podobně. Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Jani
|
Předmět: email k macke Přitlapkováno: 16. 2. 2004 13:48:05 |
|
|
dobry napad - prihovaram sa za - koho by nepotesilo keby niekto pochvalil toho jeho milacika, ze? |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Anonymní
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 18. 2. 2004 19:57:21 |
|
|
Tak dobře, když jste rádi za každý nápad, přidám...
A zase ke Zlaté knize. Ještě by se mi líbilo, kdyby kočička byla kromě "new" také po určitou dobu označená jako "aktualizována", pokud se u ní změní údaje. Napadlo mě totiž, že když něco u své kočičky změním, kdo si toho všimne? Nikdo.
No a zatím poslední nápad: všimla jsem si, že některé kočičky mají ve Zlaté knize víc foteček. Tak mě napadlo, že by každá kočička mohla mít svoji malou fotogalerii někde třeba na jiné stránce po kliknutí - stačí malou, třeba na maximálně šest fotek, takové malé fotoalbum. Ale kdo ví, třeba se to do Zlaté knihy nehodí. Tak to berte jen jako nápad. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 18. 2. 2004 21:44:28 |
|
|
Tak jo. Nápady se postupně realizují: ode dneška se pozná, která kočička byla do Zlaté knihy přidaná jako poslední, resp. všechny nové kočičky za poslední měsíc. Stejně tak tam budou změny
Ostatní nápady postupně. S fotkama to není problém, dají se přidat další na kočičí stránku. Zatím to využilo jen několik kočiček, uvidíme, jak to bude nejlepší.
Ještě jednou díky za zpětnou vazbu |
|
|
Odpovědět
|
|
Jani
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 24. 2. 2004 10:49:15 |
|
|
Filip napsal: | ...Ostatní nápady postupně. S fotkama to není problém, dají se přidat další na kočičí stránku. Zatím to využilo jen několik kočiček, uvidíme, jak to bude nejlepší.
Ještě jednou díky za zpětnou vazbu |
Potešila som sa. Prehrabem Mauricove fotky a 2 - 3 pošlem. A keď už u nás bude aj Anitka tak pošlem aj jej foto. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Anonymní
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 26. 2. 2004 22:04:53 |
|
|
Filip napsal: | Tak jo. Nápady se postupně realizují: ode dneška se pozná, která kočička byla do Zlaté knihy přidaná jako poslední, resp. všechny nové kočičky za poslední měsíc. Stejně tak tam budou změny
|
Pořád marně hledám upozornění, že se změnila první stránka Zlaté knihy, v Editorialu nebo v Aktualizaci. Myslím si, že ne každý čte diskuzní fóra. A že ne každý spouští Zlatou knihu z horní lišty. Já například měla adresu Zlaté knihy uloženou zvlášť v oblíbených položkách, a ta se nezměnila, protože jste nově vytvořili jakousi předstránku Zlaté knihy. Takže mně se po spuštění z Oblíbených stále zobrazovala "stará" Zlatá kniha. Kdybyste to tu nenapsal, že už je to nové, stále bych si myslela, že je vše při starém. Prosím o upozornění i pro ostatní návštěvníky Vašich stránek. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 27. 2. 2004 9:25:00 |
|
|
Jana napsal: | Pořád marně hledám upozornění, že se změnila první stránka Zlaté knihy... |
Jano, děkuji za další poznámku. Přiznávám, že mě nenapadlo, že někdo bude mít v "Oblíbených" seznam kočiček ve Zlaté knize. Je to moje chyba a napravím to - na posledně přidané kočičky půjde kliknout z menu vlevo na stránce.
V současnosti se držíme pravidla, kdy se v aktualizaci neupozorňuje na:
- nové fotky v kočkogalerii,
- nové zprávy v kocouřím zpravodajství,
- nové fotky ve fotosoutěži,
- nové fotky naší Kitty a Ringa a
- nový díl Kočičího deníčku Kitty a Ringa,
tedy, pokud se nejedná o něco významného, často je také na uvedené odkaz přímo z úvodní stránky. Můj předpoklad byl asi takový - aktualizace výše uvedeného je samozřejmost, je to klasický běh stránek. Pravdou je, když nad tím tak uvažuji, že změna úvodní stránky Zlaté knihy do uvedených kategorií nespadá a tak zmíněna měla být. Stránky se neustále vyvíjejí a možná i tato pravidla bude vhodné přehodnotit.
Ještě jednou děkuju za nápady |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 13. 4. 2004 17:30:17 |
|
|
Tento týden marně hledám nový úvodník . Pravda, nebylo tolik novinek, aby v něm bylo o čem psát. Jen tak píšu, pro zpětnou vazbu |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 14. 4. 2004 6:27:42 |
|
|
Jana(Micinka) napsal: | Tento týden marně hledám nový úvodník... |
No jo, občas dojde ke zpoždění. Na druhou stranu, novinek bylo tak průměrně |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Soutěže Přitlapkováno: 3. 7. 2004 16:13:08 |
|
|
Když tak koukám, jak mi chyběl úvodník Už jsem si zvykla, že se neobnoví i měsíc, no co se dá dělat. Ale proč píšu. Byla bych radši, kdyby se při stisknutí "Soutěže" zobrazila soutěž se Superkočkou, a ne ukončená soutěž o spáče. Takhle musím zbytečně kliknout dvakrát... |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: Soutěže Přitlapkováno: 3. 7. 2004 16:15:25 |
|
|
...Ještě jsem zapomněla. Můžu vědět, kdy soutěž končí v archívu? Na co se čeká? Po jaké době se předávají ceny výhercům, jestli se čeká na foto z předání? Protože v kolonkách Soutěže jich je nějak moc a není moc jasné, která je tedy aktuální a přitom by podle mého názoru už patřily do archívu... |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Soutěže Přitlapkováno: 3. 7. 2004 17:22:57 |
|
|
Jana(Micinka) napsal: | Můžu vědět, kdy soutěž končí v archívu? ... |
Jano, máte se vším pravdu. Mohu napsat spoustu důvodů (výmluv?), ale opravdu teď všechno (a ještě mnohem víc) nestíhám. Pokusím se vše aktualizovat co nejdříve, jak jen to bude možné.
Prosím o trpělivost a doufám, že i přes letní zpomalení Kocouře mu zachováte svou přízeň. |
|
|
Odpovědět
|
|
Rozárka
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 13. 9. 2004 15:33:36 |
|
|
Mňauuuu,
mohl by být na hlavní straně náhodný výběr fota z fotogalerie aby se to rychleji obměňovalo. A nebyl tam měsíc kočičák co čeká na balkóně až ho přijde vystřídat jiná číča |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 14. 9. 2004 8:05:04 |
|
|
Rozárka napsal: | Mňauuuu, mohl by být na hlavní straně náhodný výběr fota... |
Díky za nápad, ale myslím, že ponecháme foto týdne. Přece jen, měla by to být prestižní záležitost dostat se na úvodní stránku... tak nějak. Uvidíme, jak se to podaří. |
|
|
Odpovědět
|
|
TerezaK Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 10. 2004 12:28:55 |
|
|
Ahoj Filipe,
jen se priklanim k tomu, ze by se mi ve zlate knize take libilo kdyby ke kocickam slo napr. pripisovat komentare.
V diskusnim foru bych privitala moznost "zobrazit nove prispevky od minule navstevy".
Jinak jsem velmi spokojena a stranky navstevuji rada a pravidelne |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Ahoj... Přitlapkováno: 5. 10. 2004 15:50:57 |
|
|
TerezaK napsal: | Ahoj Filipe,
jen se priklanim k tomu, ze by se mi ve zlate knize take libilo kdyby ke kocickam slo napr. pripisovat komentare.
V diskusnim foru bych privitala moznost "zobrazit nove prispevky od minule navstevy".
Jinak jsem velmi spokojena a stranky navstevuji rada a pravidelne |
Díky za náměty, vezmu je postupně:
1/ Komentáře k Zlaté knize je opakující se námět, pokusím se ho zrealizovat.
2/ Zobrazit nové příspěvky - to zde funguje, ale pouze pro registrované uživatele (tak jsem také našel tento příspěvek ) - není nic snažšího, než se zaregistrovat. Kromě zobrazení nových zpráv je možné zasílat si zprávy s dalšími přihlášenými atd., vyplatí se to. |
|
|
Odpovědět
|
|
TerezaK Anonymní
|
Předmět: Kočkoalba Přitlapkováno: 12. 10. 2004 7:33:51 |
|
|
To nové kočkoalbum vypadá skvěle!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočkoalba Přitlapkováno: 12. 10. 2004 8:09:42 |
|
|
TerezaK napsal: | To nové kočkoalbum vypadá skvěle!!! |
Díky.
Provoz Kočkoalba je zatím zkušební, přidávání fotek není online a v databázi zatím nejsou fotky poslané na Kocouří stránky po 10.8.2004 - všechno rychle doplním.
Pokud zjistíte, že v Kočkoalbu něco nefunguje, popřípadě v související Zlaté knize a deníčkách, prosím, e-mňauněte mi to. Díky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Rozárka
|
Předmět: Re: Kočkoalba Přitlapkováno: 15. 10. 2004 20:29:29 |
|
|
No téda,
jsem pěkně vykulená co se všechno změnilo na Kocouřovi. Maminka je nemocná tak mě neinformovala o nových deníčcích a fotečkách. Rozhodla jsem se, že se juknu z domácího počítače a dobře jsem udělala. Jen tak dál ať Kocouř pěkně žije!!!
Doufám,že se vám podaří uspořádat srázek abych se dozvěděla něco víc o ostatních kočičácích a lidičkách.
Pac a tlap věrná čtenářka a okukovačka Róza mňauuuuuuuu |
|
|
Odpovědět
|
|
Rozárka
|
Předmět: Re: Kočkoalba Přitlapkováno: 15. 10. 2004 20:35:12 |
|
|
Kde je mé KOČKOALBUM????????????????????? |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočkoalba Přitlapkováno: 17. 10. 2004 19:07:13 |
|
|
Rozárka napsal: | Kde je mé KOČKOALBUM????????????????????? |
Omlouvám se, ale jak je vysvětleno v nápovědě. Vzhledem k tomu, že fotky v Kočkogalerii nebyly dříve přiřazeny žádné kočičce ze Zlaté knihy, přiřazoval jsem vše tak, jak to nejlépe šlo - někdy jsem mohl udělat chybu. Prosím, pokud na jakoukoliv narazíte, napište mi a já se pokusím vše co nejdříve napravit.
Jaké chyby mohly vzniknout?
1/ Ve vašem Kočkoalbu je fotka, která k vám nepatří
2/ V Kočkogalerii je fotka, která není přiřazená do vašeho Kočkoalba |
|
|
Odpovědět
|
|
Rozárka
|
Předmět: Re: Kočkoalba Přitlapkováno: 18. 10. 2004 19:11:24 |
|
|
[Prosím, pokud na jakoukoliv narazíte, napište mi a já se pokusím vše co nejdříve napravit.
Děkuji, děkuji, děkuji už mám KOČKOALBUM
Mňauuuu |
|
|
Odpovědět
|
|
Moony Anonymní
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 31. 10. 2004 17:02:24 |
|
|
Filip napsal: | Rozárka napsal: | Mňauuuu, mohl by být na hlavní straně náhodný výběr fota... |
Díky za nápad, ale myslím, že ponecháme foto týdne. Přece jen, měla by to být prestižní záležitost dostat se na úvodní stránku... tak nějak. Uvidíme, jak se to podaří. |
Na tak dobré stránce by mělo být počítadlo přístupů. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Co bych na stránkách uvítala Přitlapkováno: 1. 11. 2004 6:33:03 |
|
|
Moony napsal: | Na tak dobré stránce by mělo být počítadlo přístupů. |
Počítadlo je k dispozici v levém sloupečku úplně dole |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: fotka u profilu Přitlapkováno: 12. 11. 2004 10:38:16 |
|
|
Tak mě napadlo, že by možná stála za úvahu možnost přidat třeba 2 fotky k registrovaným uživatelům.
Já bych si tam třeba chtěla dát fotku sebe s kocourama, a určitě bych se i ráda podívala na fotky ostatních.
No je to jen nápad... |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: fotka u profilu Přitlapkováno: 12. 11. 2004 10:47:13 |
|
|
Tereza napsal: | Tak mě napadlo, že by možná stála za úvahu možnost přidat třeba 2 fotky k registrovaným uživatelům. |
Díky, zvážím tuhle možnost, hlavně jak je to technicky proveditelné, protože celé diskusní fórum je hodně samostatný blok v rámci stránek. Ale na příkladu Povídání je vidět, že se do všeho dá docela přijatelně zasáhnout |
|
|
Odpovědět
|
|
typek_000 Anonymní
|
Předmět: Re: Zlatá Kniha Přitlapkováno: 21. 11. 2004 8:59:23 |
|
|
typek_007 napsal: | typek_007 napsal: | moje kočička Moony zmizla ze zlaté knihy | |
uz jsem ji tam nasel tak nic |
|
|
Odpovědět
|
|
|