<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Verenis
|
Předmět: kočičí záchod CatIt Přitlapkováno: 26. 3. 2009 8:18:18 |
|
|
Ahojky, koncem dubna si přivezu domu britského kocourka a už nakupuji pro něho potřebné věcičky. Chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s tímto záchodem CatIt http://steliva-a-toalety-pro-kocky.heureka.cz/toaleta-catit-design-seda/ ? je celkem velký, což si myslím, že pro britského kocoura je to akorát, akorát mám obavy, že jako kotě bude mít problém vylézt tam, protože ten okraj u vstupu do zachoda je hodne vysoký.
Nemáte někdo zkušenosti a neporadíte prosím??? |
|
|
Odpovědět
|
|
Aprilka
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2009 9:32:56 |
|
|
My máme tohle wc od ledna pro dvě britky a musím říci, že je perfektní.
Není cítit, pach zůstává uvnitř, což se mi u jiných wc nepodařilo. Při vybírání bobků není nutné odklopení celého wc, je opravdu velké a i dobře vypadá.
Řekla bych, že i kotě by si s ním poradilo, jen bych možná ze začátku sundala průhledná dvířka, než si plně na wc zvykne.
Jen jsme měli problém, pokud nebylo dostatečně naplněné stelivem i v zadní části, kočka (8kg) při vylézání stoupla na okraj a celé wc se na ni převážilo. _________________ Aprilka, Chiqui a Diego |
|
|
Odpovědět
|
|
GreyZ
Založen: 18.01.2008 Příspěvky: 29 Bydliště: Velká Bíteš/Jihlava
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2009 18:41:34 |
|
|
My máme tohle wc: http://www.exo-eko.cz/Toalety-pro-kocky-kryte/WC-Katsy-de-Luxe , a spokojenost. Je dostatečně velké pro dvě kočky, stelivo zůstává uvnitř. Jediný problém byl s dvířky, musely se dát pryč. Konzervativní Niki si na ně nezvykl... _________________ GreyZ + Nikinek + Štulinka |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2009 19:22:52 |
|
|
Aprilka napsal: | My máme tohle wc od ledna pro dvě britky a musím říci, že je perfektní.
Není cítit, pach zůstává uvnitř, což se mi u jiných wc nepodařilo. Při vybírání bobků není nutné odklopení celého wc, je opravdu velké a i dobře vypadá.
Řekla bych, že i kotě by si s ním poradilo, jen bych možná ze začátku sundala průhledná dvířka, než si plně na wc zvykne.
Jen jsme měli problém, pokud nebylo dostatečně naplněné stelivem i v zadní části, kočka (8kg) při vylézání stoupla na okraj a celé wc se na ni převážilo. |
Momentálně mám dva vrhy koťat - osmitýdenní chodí na tento záchůdek v pohodě, mladší pětitýdenní už do něj také začínají chodit i když mají k dispozici několik menčích záchůdků. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2009 19:25:01 |
|
|
Ale ten první záchůdek má výhodu že se dá vyklápět část krytu a tak se dá snadno čistit a nemusí se celý kryt sundávat, což je skvělé obzvlášť ve stísněném prostoru. |
|
|
Odpovědět
|
|
GreyZ
Založen: 18.01.2008 Příspěvky: 29 Bydliště: Velká Bíteš/Jihlava
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2009 19:51:20 |
|
|
Alena V. napsal: |
Ale ten první záchůdek má výhodu že se dá vyklápět část krytu a tak se dá snadno čistit a nemusí se celý kryt sundávat, což je skvělé obzvlášť ve stísněném prostoru. |
To jsem si nevšimla , záchod máme v kumbálu ( ten kočičí ), takže místa je plno a nemusela jsem řešit problém se stísněným prostorem. Do budoucna uložím a třeba někdy využiju... _________________ GreyZ + Nikinek + Štulinka |
|
|
Odpovědět
|
|
Verenis
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2009 20:03:25 |
|
|
Děkuji za tipy, už mám jasno, budeme mít záchod CaTit, snad si na něj brouček zvykne, chovatelka totiž má záchod otevřený. vyhovuje mi, že se nemusí odklápět celé víko, protože tu máme menší prostory . |
|
|
Odpovědět
|
|
|