<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Nemi
|
Předmět: Přepravka pro 2 kočky Přitlapkováno: 11. 4. 2009 16:30:48 |
|
|
Dobrý den, řeším teď takový problém: 2x do měsíce jezdím s kočičkou na víkend k rodičům. Cesta trvá něco přes hodinu autobusem a vozím ji v přepravce. Cestování si číča docela úžívá. Za pár týdnů přibude další kočička. Víte o nějaké vhodné přepravce, kam se vlezou dvě číči? A jaké máte zkušenosti s přepravkami s kolečky? Přece jenom dvě kočky jsou docela těžké, už teď mám s tou jednou co dělat, a když není auto, tak se cestuje špatně. Přemýšlela jsem o nějakém vozíku, ale jsou jenom pro psy za kolo |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 4. 2009 19:00:55 |
|
|
))),mě jako kočkomilce se to moc líbí,docela bych chtěla vidět reakce lidí,když s tím člověk vyrazí naplněné čičinami:-))))
Bětka,Barunka,Maruschka a Matěj |
|
|
Odpovědět
|
|
Nemi
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 9:08:02 |
|
|
jo tak to je něco! Možná ten první bych brala, ten nevypadá jako dětský, ale mohli by ho mít v jiné barvě ale už vidím ty užaslé pohledy lidí, ale proč ne |
|
|
Odpovědět
|
|
Aprilka
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 9:26:23 |
|
|
My přepravujeme jednu číču v přepravce a druhou v tašce (přes rameno pro střední pejsky). Na rameni ji udržím déle než v ruce a lépe se s ní jde. Na druhou stranu je tam volný otvor a je nutné hlídat, aby nevyskočila (máme kšírky a v tašce je malé poutko, na které se dají připnout).
U přímo přepravky na kolečkách bych měla strach, že se kočka bude bat jezdit takhle nízko a mohl by ji vyplašit třeba pes. Ty kočárky ale vypadají super _________________ Aprilka, Chiqui a Diego |
|
|
Odpovědět
|
|
Nemi
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 9:52:19 |
|
|
Druhou číču si přes rameno v tašce dát nemůžu, nosím ještě docela těžký batoh Takže mi zbývá varianta s něčím pojízdným. Našla jsem pár přepravek s kolečky, ale ta kolečka jsou dost malá a tvrdá takže to bude pěkně drncat.
Je tu někdo, kdo už si pořídil kočárek? Zajímala by mě zkušenost s nimi.
A nebo si pro mě budou muset rodiče jezdit autem, jestli chtějí vidět kočeny, na které se těší víc než na mě |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 11:45:55 |
|
|
Já mám s kočárkem jen tu nejlepší zkušenost. Koupila jsem ho předloni na Proptetu. Mám ten malý pro váhu do 10kg. Nenám stejný jako je v odkazu ale hodně podobný, od jiné firmy. Místo klasické korbičky je tam taška a ta jde sundat a dát přes rameno. Kupovala jsem ji původně pro svojí fenečku po kastraci. Kočeknu v něm nevozím, má cargo cabrio. Pokud by byl zájem, můžu kočárek nafotit a případně přenechat. _________________ Izzy & Nammu & Jimmy Blue
www.irkabayacats.wbs.cz
www.irkabaja.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 13:09:19 |
|
|
Izzy napsal: | Já mám s kočárkem jen tu nejlepší zkušenost. Koupila jsem ho předloni na Proptetu. Mám ten malý pro váhu do 10kg. Nenám stejný jako je v odkazu ale hodně podobný, od jiné firmy. Místo klasické korbičky je tam taška a ta jde sundat a dát přes rameno. Kupovala jsem ji původně pro svojí fenečku po kastraci. Kočeknu v něm nevozím, má cargo cabrio. Pokud by byl zájem, můžu kočárek nafotit a případně přenechat. |
Tak takový kočárek by se mi líbil. U těch, které vídám na výstavách mi vadí že se nedá korbička oddělit od podvozku. |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 15:00:53 |
|
|
Alena V. tak já ho zítra nafotím a ukážu fotečky, pokud budete chtít, a bude se líbit, můžem se domluvit _________________ Izzy & Nammu & Jimmy Blue
www.irkabayacats.wbs.cz
www.irkabaja.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Nemi
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 15:26:46 |
|
|
To Izzy: A od jaké je to firmy, prosím Vás? |
|
|
Odpovědět
|
|
Nemi
|
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 20:26:09 |
|
|
Ten je super!!! Přesně takový potřebuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 20:27:39 |
|
|
No tak to vypadá opravdu skvěle! Přiznám se, že představa kočárku pro kočky, který je skoro stejný jako pro děti se mi moc nepozdávala... ale toto je vážně super!
Nepřipomíná to dětský kočárek a vypadá opravdu funkčně! |
|
|
Odpovědět
|
|
Nemi
|
|
|
Odpovědět
|
|
Nemi
|
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 4. 2009 17:50:29 |
|
|
No, tohle řešení se mi nezdá moc praktické, i když na pohled to vypadá pěkně. Měla bych strach, že při těch nízkých kolečkách, kdy je boudička umístěna jen kousek nad zemí, bude boudička brzy špinavá, stačí mi kufr na kolečkách a vím, že kolečka na sebe nabalí všechno možné a kufr je hned zaprášený.
Ale mám dotaz, nestudoval někdo blíž ty výše uvedené odkazy, jestli dodávají i do Česka nebo nezkoušel někdo něco už objednávat? Angličtina mi dělá jaksi problémy ... |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 4. 2009 18:29:35 |
|
|
Alena C. napsal: |
No, tohle řešení se mi nezdá moc praktické, i když na pohled to vypadá pěkně. |
Taky jsem si nejdřív říkala, že je to super, ale pak mě napadlo to samé. Je to velmi nízko a všechen prach a špína se dostanou přímo do přepravky. Kočička se podle mě bude i více bát, když bude tak nízko u země. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 4. 2009 18:42:38 |
|
|
Betty napsal: | Je to velmi nízko a všechen prach a špína se dostanou přímo do přepravky. Kočička se podle mě bude i více bát, když bude tak nízko u země. |
A jak vysoko je nad zemí když se nese v přepravce? Nemyslím si že by to kočkám vadilo. Já jsem cestovala na výstavy s přepravkou upevněnou na podvozku ze kterého jsem sundala tašku na kolečkách a nebyl s tím žádný problém. Já vážně uvažuji o tom že si něco podobného pořídím. Ještě bych uvítala kdyby byl dole pod přepravkou malý úložný prostor na věci. |
|
|
Odpovědět
|
|
Nemi
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 4. 2009 19:47:00 |
|
|
Alena C. napsal: |
No, tohle řešení se mi nezdá moc praktické, i když na pohled to vypadá pěkně. Měla bych strach, že při těch nízkých kolečkách, kdy je boudička umístěna jen kousek nad zemí, bude boudička brzy špinavá, stačí mi kufr na kolečkách a vím, že kolečka na sebe nabalí všechno možné a kufr je hned zaprášený.
Ale mám dotaz, nestudoval někdo blíž ty výše uvedené odkazy, jestli dodávají i do Česka nebo nezkoušel někdo něco už objednávat? Angličtina mi dělá jaksi problémy ... |
Většina těch odkazů je na američany a do Evropy standartně nezasílají
Máte pravdu, moc praktické to není, ale to většina přepravek na kolečkách.
Jinak moje kočička je zvyklá na cestování při zemi, moc vysoká nejsem a při té tíži má člověk ruce až k zemi a co teprve to houpání. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 4. 2009 19:55:51 |
|
|
citace: |
Máte pravdu, moc praktické to není, ale to většina přepravek na kolečkách.
Jinak moje kočička je zvyklá na cestování při zemi, moc vysoká nejsem a při té tíži má člověk ruce až k zemi a co teprve to houpání. |
to je dobré! Já teda taky nejsem z nejvyšších, když nesu přepravku, ještě s ní o zem naštěstí nebrnkám. Ale využila bych ji i na cesty k veterináři a protože vím, jaký je cestou terén, tak upřednostním radši verzi kočárek. Mám to sice jen 300 m, ale ty moje zaoblené kočky se dost pronesou. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
|
|
Odpovědět
|
|
Nemi
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 4. 2009 12:18:16 |
|
|
To je taky dobré, ale jen za to kolo. Do hromadné dopravy to nebude to pravé ořechové. |
|
|
Odpovědět
|
|
|