bolavá nožička
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ivi.ik
|
Předmět: bolavá nožička Přitlapkováno: 29. 5. 2009 6:56:19 |
|
|
dobrý den..mám 11týdenní kočičku a je neuvěřitelně živá a včera večer si dost divoce hrála s malou myškou přidělanou na škrabadle,zasekla drápek asi víc,než měla a musela jsem jí pomoct ho i opatrně vyndat...číča se přestěhovala na gauč a spala...dnes ráno jsme zjistila,že nenašlapuje na tu pacinku,nebrečí,neknourá,i si chvíli hrála s papírkem,ale dává si velký pozor,jak na tu packu došlapuje a skoro i kulhá....nevíte někdo,jestli to třeba nemá jen bolavý drápek,nebo něco...když to do večera nepřejde,sjedu s ní k vetovi,jen třeba jestli někdo nemáte taky takovou zkušenost..je mi čičule líto,jak tu leží a jen kouká,místo aby tu lítala,jak to dělává...moc moc díky _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
BadCharlotte
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 5. 2009 16:53:50 |
|
|
Možná si jen zatrhla drápek, ale může mít třeba i natažený sval nebo vykloubenou pacičku (ikdyž to by asi víc vyváděla). Snad to nebude nic vážného. |
|
|
Odpovědět
|
|
ivi.ik
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 6. 2009 11:26:23 |
|
|
měla natažený sval...dostali jsme mast,poctivě mazali a už je to skoro dobré..už zase lítá a blázní,jako dřív...jen teda myslím,že to nebylo asi naposledy,je neuvěřitelně živá a rychlá,takže myslím,že než se trošku uklidní a dostane trošku rozum a naučí se,co si může a nemůže při hraní dovolit,tak nám ještě asi zavaří...ale hlavně,že je v pořádku.... _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
|