Nečistotní kocourci
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
tiffany
|
Předmět: Nečistotní kocourci Přitlapkováno: 5. 6. 2009 12:12:07 |
|
|
Prosím , poraďte mi, Vy zkušenější! Mám 5 miláčků- 1 kocourek -3roky-kastrovaný, který se mi až provokativně vyčůrá na linku, nebo ke stěne, v čisté pivnici ...je to prostě hrozné, druhý kocourek -1rok-je nekastrovaný, čůrá na záchodek, ale asi tak 2x týdně se vykaká vedle záchodku, snaží se velice to" zahrabat", ale není čím/je tam lino/, kočičky jsou v pořádku. Je to hodně dlouho, už nevím , co s tím, jak s těmi "špinavci" jednat? |
|
|
Odpovědět
|
|
Iva Goli Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 6. 2009 14:51:06 |
|
|
Nepíšete koľko máte pre svoje mačky záchodíkov, určite by mal byť jeden na každú mačku - jedna z mojich mačiek robila takéto veci keď sa jej zdalo, že jeden záchodík je na dve mačky málo. Inak, kakanie vedľa záchodíka - možno je ten záchodík len primalý - ak sa to kocúrik snaží zahrabať, tak je čistotný, len by možno potreboval väčší)))) |
|
|
Odpovědět
|
|
Skubynka
|
Předmět: Nečistotní kocouři Přitlapkováno: 5. 6. 2009 20:23:41 |
|
|
Taky mě zajímá jestli má každý člen smečky svůj záchodek. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 6. 2009 20:38:19 |
|
|
Mám tři čičiny a tři wc,ale když jsem s čičinami začínala,tak jsem četla,že má být o 1wc víc,než je čičin.Ale myslím,že je to dostačující,tři na tři,nikdy se mi nestalo,že by šli vykonat potřebu někam jinam.
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
Skubynka
|
Předmět: Nečistotní kocouři? Přitlapkováno: 5. 6. 2009 20:54:18 |
|
|
Určitě je to povahou jak u lídí ve stejné situaci každý jedná jinak,Teď nám doma už kastráty dva kocour má 4 roky a holka má rok a je týden kastrovaná,a kocour jí nepustil na záchodek který si zabral .teprve nyní se všechno vrací k původnínu a začínají používat zase jeden záchodek. |
|
|
Odpovědět
|
|
|