<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Aélinnel
|
Předmět: Granulkožrouti Přitlapkováno: 17. 8. 2011 19:14:31 |
|
|
Pěkný večer,
máte někdo zkušenosti s dáváním mozzarely kočkám? Jedna moje čičmenová je totiž vyloženě granulková, maso ani konzervy ne, tak jsem ráda, když sní cokoli jiného - myslíte, že mozzarelu občas může? Ani se mi nezdá slaná, ale to je možná jen pocit. Nebo obecně, pokud máte tipy, čím zpestřit jídelníček granulkové kočce - do té mojí se mi podaří dostat trochu Lipánku, kysané smetany, vnitřek té Pribiňákové tyčinky, ale tu jenom trochu, je to dost sladké. |
|
|
Odpovědět
|
|
Preta
|
Předmět: Re: Granulkožrouti Přitlapkováno: 18. 8. 2011 1:54:01 |
|
|
Aélinnel napsal: | Pěkný večer,
máte někdo zkušenosti s dáváním mozzarely kočkám? Jedna moje čičmenová je totiž vyloženě granulková, maso ani konzervy ne, tak jsem ráda, když sní cokoli jiného - myslíte, že mozzarelu občas může? Ani se mi nezdá slaná, ale to je možná jen pocit. Nebo obecně, pokud máte tipy, čím zpestřit jídelníček granulkové kočce - do té mojí se mi podaří dostat trochu Lipánku, kysané smetany, vnitřek té Pribiňákové tyčinky, ale tu jenom trochu, je to dost sladké. |
Dobrý den, já si myslím, že pokud kočičku krmíte kvalitními superprémiovými granulemi, tak je to dostatačující plnohodnotná strava a již nemusíte dokrmovat. Já dávám kočinám jen granule a kapsičky. Navíc mozzarela je dost tučná. Má to i své výhody, kočičky pak neloudí a nekradou ze stolu. _________________ Nathálka |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Granulkožrouti Přitlapkováno: 18. 8. 2011 6:23:55 |
|
|
Bych řekla, že mozzarellou toho není moc co zkazit, je sice tučnější, ale dá se zase koupit Zottarella Light , a taky mi nepřijde nějak moc slaná, aby to mohlo kočce ublížit.
Jinak Maxíš je převážně granulovej, nějaký lipánky, smetany, to si jen lízne a jde, zvlášť naservíruju-li to přímo pro kočkouny, ale na čem vyloženě ujíždí je sladký pečivo no, tak ho občas necháme zakousnout se do loupáku z druhý strany Po těch letech mě už přestaly trápit snahy o zpestření jídelníčku, resp. moje snahy o zpestření neuspěly, takže když ho něco zaujme, lízne si, případně kousek ukradne a pokud to není vyloženě něco nezdravého, tak ho nechávám být. Jinak co má moc rád jsou Whiskas Hairball bonbonky. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 8. 2011 18:30:26 |
|
|
Mozarellu, zotarellu klidně, já ji dávám i koťatům, můžou se utlouct - právě proto ji dávám, že na rozdíl od jakýchkoliv jiných sýrů není slaná. Tučnost nevadí, pokud nejde o kastráta, kočky mají mnohem větší spotřebu tuku než psi. Ještě kupuju pizarellu, ta je tuhá a dá se strouhat, ale třeba v Albertu ji nemají, kupuju ji v Bille - a spotřebuju těchto sýrů poměrně dost - obměňuju Apetitem a Kiri. Pribináky moc nedávám kvůli cukru, ale ony to ani moc nechtějí, ani koťata, raději si dají tučný tvaroh. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
|