<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Sárinka
|
Předmět: Granule Anka Přitlapkováno: 9. 8. 2009 9:44:49 |
|
|
Dobrý den, máte někdo zkušenost s granulemi Anka? Krmím s nimi svou potvoru starou 15 měsíců, kastrovanou, žijící pouze v bytě. Kupuji je ve Zverimexu vážené z originálního maxibalení. Cenově vyjdou jako granuleze supermarketu, protože u nich neplatím obal a reklamu. Je to vhodné krmivo? |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2009 10:16:47 |
|
|
Rozhodně je to vhodnější a kvalitnější krmivo než to ze supermarketu. Počítáme-li největší 20 kilové balení, vychází to na cca 65 kč/ kilo. Za tuto cenu mi příjede složení:
Drůbeží moučka, pšenice, kukuřice, drůbeží tuk, drůbeží maso, sušené pivovarské kvasnice, chlorid sodný, vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, síran měďnatý monohydrát, seleničitan sodný
jako docela slušné. Snad jen ta sůl by tu být nemusela. Superprémiové krmivo to ale není. Pokud jsou Vaše finanční možnosti omezené, myslím, že Anka je dobrá volba. |
|
|
Odpovědět
|
|
Sárinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2009 10:50:14 |
|
|
kaba napsal: | Rozhodně je to vhodnější a kvalitnější krmivo než to ze supermarketu. Počítáme-li největší 20 kilové balení, vychází to na cca 65 kč/ kilo. Za tuto cenu mi příjede složení:
Drůbeží moučka, pšenice, kukuřice, drůbeží tuk, drůbeží maso, sušené pivovarské kvasnice, chlorid sodný, vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, síran měďnatý monohydrát, seleničitan sodný
jako docela slušné. Snad jen ta sůl by tu být nemusela. Superprémiové krmivo to ale není. Pokud jsou Vaše finanční možnosti omezené, myslím, že Anka je dobrá volba. |
Četla sjem někde, že kočkám kuchyňská sůl škodí. Jak je to s těmi dalšími dvěma solemi? Ano, kritériem výběru krmiva pro kočenu je mimo jiné i moje peněženka, nemohla bych kupovat RC, ProPlan aj. |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2009 12:37:22 |
|
|
Myslím, že síran měďnatý monohydrát a seleničitan sodný je tam hlavně kvůli mědi a selenu, škodit by snad neměly. |
|
|
Odpovědět
|
|
Lajina
|
|
|
Odpovědět
|
|